Ompelu Tilaajille

Herkullinen sävy tekee rennoista laskoshousuista kauden trendikkäimmät pöksyt – tulosta kaava ja ompele

Muodikkaimmat housut ovat nyt mukavan väljät, leveälahkeiset laskoshousut. Ompele helppotekoiset housut itsellesi tulostettavilla kaavoilla.

Suoralahkeisiin laskoshousuihin ommellaan ensin viistot sivutaskut. Osittain niiden taskunsuiden päälle taitetaan yhdet suuret laskokset. Vasemmalle sivulle ommellaan piilovetoketju. Hieman laskettu vyötärö viimeistellään muotokaitaleella, joka taittuu kokonaan nurjalla. Lopputulos on selkeälinjainen ja minimialistinen.

Mate­riaaliksi rentoihin laskoshousuihin sopivat ohuet villakankaat ja muut pehmeästi laskeutuvat housu­kankaat. Tee yhdet trendikkäät housut herkullisen pinkkinä tai vihreänä ja saman tein toiset perushousut mustasta tai tummansinisestä kankaasta. 

Lue myös: Epäsymmetrinen laskoshame trendikkäästä vakosametista – katso ohje ja ompele moneen menoon sopiva hame

Rennot laskoshousut

Laskoshousujen piirros

Koot:

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Herkullinen sävy tekee rennoista laskoshousuista kauden trendikkäimmät pöksyt – tulosta kaava ja ompele

Sinun täytyy kommentoidaksesi.