Ompelu Tilaajille

Softshell-takki on ulkoilijan paras ystävä! Tulosta kaavat ja ompele omasi 

Ompele ulkoilutakki, jota voit käyttää kaikkina vuodenaikoina. Kun ompelet takin itse, saat siitä juuri sinulle räätälöidyn. Kaiken päälle pääset valitsemaan takkiin suosikkivärisi. Tulostettavassa kaavassa on koot 32–50.

Nauti ulkoilusta pukeutumalla kauniiseen ja käytännöliseen takkiin. Ompele ulkoilutakki tuulenpitävästä ja vettähylkivästa softshell-kankaasta. Kun puet sen alle sään mukaiset välikerrokset, se sopii monenlaiseen liikuntaan ympäri vuoden. 

Ulkoilutakissa on hyvin kaulaa suojaava pystykaulus. Irtohuppu kiinnitetään neppareilla kauluksen yhteyteen ommeltuun nepparilistaan. Vetoketjulliset taskut ommellaan huomaamattomasti leikkaussaumohin. Takin malli on vartaloa myötäilevä. Etukappaleet jaetaan kolmeen eriväriseen osaan, mutta voit hyvin tehdä siitä yksivärisen ja korostaa saumoja päällitikkauksilla.

Pehmeää ja notkeaa softshell-kangasta on helppo ommella. Takkia ei tarvitse vuorittaa, koska kankaan nurjalla on lämmin ja miellyttävän tuntuinen nukkapinta.

Lue myös: Lämmin asustesetti merinoneuloksesta valmistuu tunnissa – tulosta kaavat ja laita saumuri laulamaan!

Koot:

 32-34-36-38-40-42-44-46-48-50

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.