Modasta tuli Kotiliesi Käsityö!

Yhdistimme Modan upeat käsityöideat Kotilieden luotettavaan laatuun, ja lopputuloksen löydät nyt Lehtipisteistä.

Uudessa Kotiliesi Käsityössä on sama tuttu määrä kauden parhaita neuleita kuin entisessä Modassa. Suositun Namedin eli Laura ja Saara Huhdan suomalaiselle naiselle suunnittelema ompelumallisto jatkaa myös tänä vuonna. Myös kaava-arkki on uudistettu aiempaa helppokäyttöisemmäksi!

kasityolehti

Kotiliesi Käsityö palvelee monenlaisia käsityöharrastajia aloittelijoista todellisiin taitajiin. Lehdessä on aina vaativuustasoltaan erilaisia ohjeita, joista jokainen löytää omansa.

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi saat vinkkejä kodintekstiileihin ja askarteluihin. Esittelemme niin perinteisiä käsityötekniikoita kuin uusimpia tee itse -ideoita.

Tervetuloa mukaan Kotiliesi Käsityön maailmaan! Tilaa lehti nyt!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat sähköpostiisi säännöllisesti tietoa uusimmista jutuistamme ja kilpailuistamme.


Teksti: Kotiliesi Toimitus

Keskustelu

 1. turhauttaa

  Lehti ja kaava-arkki ovat uudistuneet, mutta minkä ihmeen takia edelleenkin syrjitään C48 kokoisia naisia? Miksi sitä kaavakokoa ei löydy arkilta??? Kaavat saisivat olla myös tarkempia. Jos ja kun kaavanosissa on jatkopätkiä, eikö yhdistettävien reunojen tulisi olla yhtä pitkiä?????

 2. Toimitus

  Harmillista, jos kaava-arkkiimme liittyvät yksityiskohdat turhauttavat teitä. Olemme joutuneet jättämään joitakin välikokoja pois, jotta arkki olisi mahdollisimman selkeä. Mikäli olette löytäneet kaavoistamme epätarkkuuksia, voisitteko ystävällisesti olla yhteydessä suoraan lehden toimitukseen (sirpa.jakko@otavamedia.fi) tai kaava-arkin tekijöihin (asiakaspalvelu@namedclothing.com), jotta voimme korjata mahdolliset virheet.

 3. ompelen

  Kiitän, että kaava-arkissa on sentään jäljellä koko 50, sen ja koon 46 avulla voi piirtää helposti välikoon. siitä kannattaisi laittaa ohjeet lehteen. Modan kaavoihin on voinut aina luottaa ja olen vuosien mittaan niillä paljon ommellut. En ole vielä ehtinyt uudistuneen lehtenne kaavoja kokeilemaan, toivon että luotettavuus on tallella. Kiitos myös, että olette säilyttäneet muotilehtimäisyyden!

 4. "Vanhanaikainen"

  Hei!

  Valitettavasti lehti on tullut paljon tylsemmäksi uudessa muodossaan ja sisältö paljon kapeampi kuin vanhassa Moda-lehdessä. Olen näin ollen päättänyt lopettaa lehden tilaamista.

  Terveisin!

 5. onerva

  olen samaa mieltä lehti hunoni kun vaihtoi nimeä

 6. Vendor competition-As competition results in more innovations, the vendors offering server consolidation software may
  also be going through the technology and therefore are picking out better products, to sustain on this
  competitive field. This HP 347708-B22 hard disk drive
  is very made for any Ultra 320, Ultra 2 and Ultra
  3 Pro – Liant server Pro – Liant storage system Storage Works
  or Alpha Server Hot Plug Enclosure. Major magnetic
  tape manufacturers formed a LTO consortium, Fuji Film commences part of this
  prestigious Consortium, with vast experience on this particular
  field.

 7. Maire Nyrönen

  Olen tehnyt useita vauvan nuttuja Mosa lehdestä 3/2001′ nyt minulla on ongelma, en löydä sitä ohjetta ja tekisin uuden nutun. Nuttu on tosiaan upea sädemallinen , neulotaan yhtenä kappaleena. Löytyisikö teiltä uhjetta, olisin tosi kiitollinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti