Äänestä Kotilieden 11/20 paras juttu ja voita kastelukela!

Osallistu kilpailuun 3.6.2020 mennessä ja voit voittaa noin 200 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita kastelukela. Renkailla varustettu Kastelukela XL mahdollistaa kastelutöiden aloittamisen muutamassa sekunnissa, sillä mitään asennuksia ei tämän täydellisen ja valmiin paketin kanssa tarvitse suorittaa. Seinäasennustakaan ei vaadita, sillä kastelu­kela voidaan sijoittaa mihin tahansa puutarhassa, jotta kastelutyöt su­juisivat mahdollisimman helposti ja mukavasti ilman, että letku takertuu puihin tai nurkkiin. 360 astetta kääntyvä kela mahdollistaa laajankin nurmikon kastelun 20-metrisen letkunsa avulla, jolloin katat jopa 1256m² alan – siis kaksi kertaa suuremman kuin perinteisillä seinäkiinnitteisillä ratkaisuilla! Vaaka-asennossa oleva kela ei kaadu vahingossakaan ja automaattinen sisäänkelaus sekä lisäosien säilytyslokero tekevät kastelukelan ja sen osien säilyttämisestä helppoa. Kastelukelan renkaat helpottavat kelan liikuttelua puutarhassa. Palkinnon arvo on 200 euroa, arvotaan yksi palkinto.

Osallistu arvontaan 3.6.2020  mennessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Nostalgia-juttu Ansasta ja Taunosta kiinnosti. Vaikka tämä ei ole vanhojen kotimaisten elokuvien suosikkiparini, niin kaikki anhoihin elokuviin liittyvä kiinnostaa.

Ikuinen aihe ja niin totta. Sen huomaa todella vasta silloin kun jää syystä tai toisesta yksin. Kosketus on tärkeä, kyllä sitä vanhempikin nainen ja mies tarvitsevat joka muuta väittää ei ole rehellinen. Tietysti ensiarvoisen tärkeää on henkilökemian kohtaaminen. Jos kohdalle tulee pitää antaa itselleen rohkeasti lupa nauttia! Antaa hellyyttä ja vastaanottaa estoitta.

Kotilieden ristikot ovat ihanat. Ei liian vaikeita, googlattavia, vaan rentouttavasti unentuloa odottamassa tehtäviä. Kiitos!

Itsellä mennyt 57 vuotta aviossa, saman miehen kanssa, joten toistenkin nuo asiat kiinnostaa, kiva kuulla ja verrata omiin.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 11/20 paras juttu ja voita kastelukela!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X