Äänestä Kotilieden 11/20 paras juttu ja voita kastelukela!

Osallistu kilpailuun 3.6.2020 mennessä ja voit voittaa noin 200 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita kastelukela. Renkailla varustettu Kastelukela XL mahdollistaa kastelutöiden aloittamisen muutamassa sekunnissa, sillä mitään asennuksia ei tämän täydellisen ja valmiin paketin kanssa tarvitse suorittaa. Seinäasennustakaan ei vaadita, sillä kastelu­kela voidaan sijoittaa mihin tahansa puutarhassa, jotta kastelutyöt su­juisivat mahdollisimman helposti ja mukavasti ilman, että letku takertuu puihin tai nurkkiin. 360 astetta kääntyvä kela mahdollistaa laajankin nurmikon kastelun 20-metrisen letkunsa avulla, jolloin katat jopa 1256m² alan – siis kaksi kertaa suuremman kuin perinteisillä seinäkiinnitteisillä ratkaisuilla! Vaaka-asennossa oleva kela ei kaadu vahingossakaan ja automaattinen sisäänkelaus sekä lisäosien säilytyslokero tekevät kastelukelan ja sen osien säilyttämisestä helppoa. Kastelukelan renkaat helpottavat kelan liikuttelua puutarhassa. Palkinnon arvo on 200 euroa, arvotaan yksi palkinto.

Osallistu arvontaan 3.6.2020  mennessä alla olevalla lomakkeella.

3 Päätoimittajalta
5 Kerro meille
6 Kannessa: Koronalääkäri. Keuhkolääkäri Eeva-Maija Nieminen pyrkii antamaan koronavirukseen sairastuneille toivoa
12 Nyt on aika -palsta. Hellittelysanat eri kielillä, rakkausbiisit, jotka eivät unohdu ja kaikkien aikojen rakkauskirja
18 Tarina: Hääkuvien takana. Pariskunnat kertovat, mikä puolisossa sytytti rakkauden
24 Ilmiö: Rakkauden kaipuu. Kolme naista kertoo, miltä tuntuu, kun rakkautta ei saa
30 Nostalgia: Ansa & Tauno. Ansa Ikonen ja Tauno Palo rakastivat elokuvissa niin uskottavasti, että moni luuli heidän olevan oikea pari
36 Ruoka: Varhaiskesän herkut. Puutarhan ja metsän ensimmäisistä antimista syntyy maukas brunssi
44 Kasvokkain: Jari Lindström. Entinen ministeri kertoo lapsuuden kiusaamisesta, työssä sinnittelystä ja terveyden romahtamisesta
50 Puutarha: Kierrättäjän keidas. Pauliina Sarparanta-Aspegrenin puutarha on täynnä nokkelia kierrätysaarteita
56 Käsityö: Hyvää hattupäivää! Virkkaa veikeä lippis tai korea lierihattu
60 Terveyspalsta. Pohdimme miksi kävelynopeus hidastuu ikääntyessä ja testasimme kasvojen aurinkovoiteita
62 Terveystarina. Väsymysoireyhtymä kaataa Jonnan sänkyyn pienestäkin rasituksesta
64 10 + 1 kysymystä. Miten palauttaa kadonnut ruokahalu?
67 Suhteet. Miksi jään siskojeni seurassa aina ulkopuoliseksi?
68 Ristikko
72 Luontokuva. Pääsky tuo kesän
74 Kilpailut

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Nostalgia-juttu Ansasta ja Taunosta kiinnosti. Vaikka tämä ei ole vanhojen kotimaisten elokuvien suosikkiparini, niin kaikki anhoihin elokuviin liittyvä kiinnostaa.

Ikuinen aihe ja niin totta. Sen huomaa todella vasta silloin kun jää syystä tai toisesta yksin. Kosketus on tärkeä, kyllä sitä vanhempikin nainen ja mies tarvitsevat joka muuta väittää ei ole rehellinen. Tietysti ensiarvoisen tärkeää on henkilökemian kohtaaminen. Jos kohdalle tulee pitää antaa itselleen rohkeasti lupa nauttia! Antaa hellyyttä ja vastaanottaa estoitta.

Kotilieden ristikot ovat ihanat. Ei liian vaikeita, googlattavia, vaan rentouttavasti unentuloa odottamassa tehtäviä. Kiitos!

Itsellä mennyt 57 vuotta aviossa, saman miehen kanssa, joten toistenkin nuo asiat kiinnostaa, kiva kuulla ja verrata omiin.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 11/20 paras juttu ja voita kastelukela!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X