Äänestä Kotilieden 11/21 paras juttu ja voita Airisto-laukku!

Osallistu kilpailuun 2.6.2021 mennessä ja voit voittaa 109 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Airisto-laukku. Sininen laukku on napakkaa kevyesti krokokuvioitua aitoa nahkaa. Sisäpuolella on vetoketjullinen pikkutasku. Laukun suulla on pujotettava nauhasuljenta, jota on helppo säätää sen mukaan miten täynnä laukku on. Olalle ulottuvat kantohihnat. Koko 31,5 x 33,5 x 12 cm. Palkinnon arvo on 109 €, arvotaan 2 kpl.

Vastaa 2.6.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

On hienoa, että mielenterveydestä puhutaan avoimesti. Nämä asiat koskettavat todella monia ihmisiä. Sairastuneita ja heidän läheisiään. On jo aika oivaltaa, että kenen hyvänsä meistä, mieli voi sairastua. Ja, että nämä sairaudet ovat sairauksia muiden joukossa. Ja, että niistä toipuu.Tsemppiä kaikille näiden asioiden kanssa painiville!

Todella kiinnostava juttu. Harva uskaltaa kertoa itsestään noin paljon.
Se , että henkilö on itse toimittaja ja julkisuuden henkilö, tekee jutusta uskottavan ja upeasti asiaan näkyvyyttä antavan.
Kiitos!

Päivin kertomus sairauksestaan oli mahtava lukukokemus,kiitos tästä kokemuksesta.

Me kaikki elämme vaativassa ja vaihtelevassa maailmassa, jossa joudumme kohtaamaan tilanteita joihin ei voi varautua. Se, että hoitaa itseään parhaiden resurssiensa mukaan, eikä kääriydy sairauteen, on viisautta ja myötäelämistä elämän heittämiin haasteisiin. Oikeus olla ja elää itsenänsä.

Todella upeaa, kun tytär jatkaa huonekalufirmaa Jurvassa. Jurva on kuuluisa pitäjä upeista huonekaluista, joita siellä on vuosikymmenet tehty.
Ihanaa, kun taito säilyy

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 11/21 paras juttu ja voita Airisto-laukku!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X