Äänestä Kotilieden 15/20 paras juttu ja voita Bamix -sauvasekoitin!

Osallistu kilpailuun 19.8.2020 mennessä ja voit voittaa noin 249 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Bamix Swissline. Sauvasekoittimien klassikko on omaa luokkaansa. Bamix ei ole vain sauvasekoitin, vaan yhdistetty tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone. Laadukas vaihtovirtamoottori on ekologinen, käyttää vähemmän sähköä ja tekee tuotteesta lähes elinikäisen. Laadun takeena Bamix -sauvasekoittimella on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Bamix tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Bamixilla hienonnat keitetyt ja raa’at vihannekset, soseutat hedelmät ja marjat, keitot ja kastikkeet. Erikseen myytävillä lisälaitteilla saat laitteesta entistä monipuolisemman. Esim. SliceSy -viipalointi ja raastinlaite tekee Bamixistasi minikokoisen monitoimikoneen! Laitteen mukana tulee yleisterä, vaahdotus- ja soseutuslevyt, prosessori, 0.9l kulho ja säilytysteline. Palkinnon arvo on 249 euroa. Arvotaan 1 kpl.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Milla Mollsista oli hauska lukea. Hienoa nähdä, miten ihminen löytää osaamisensa kautta uusia ja arvokkaita asioita itsestään ja muista.
Mutta HUOM TOIMITTAJA! Ompelukoneen paininjalka on se kappale joka mm. pitää ommeltavan kankaan aloillaan. Kenenkään jalkojen ei suinkaan ole tarkoitus ylettää siihen 😁 Jalkasäädin, poljin tms on sitten eri juttu. Ja siihen taas yltää jo konttaava vauvakin. Niin että jonkinlaista huolellisuutta vastaisuudessa, saisiko toivoa!

Ihanan valoisa kirjoitus ujon ihmisen kasvusta rohkeuteen ja itseensä luottamukseen.
Myös Kirsi Paakkasesta kertova juttu oli hyvä ja innostava.
Olipa mukava extempore ostos koko lehti!

Juttu kirsti paakkasesta on hyvä.se on syvällinen ja rehellinen ja viihdyttävä.surullinen tunne kuitenkin jäi kohdasta missä kerrottiin kirsti paakkasen ex pulison jorma paakkasen elämän viime vaiheista ja kuolemasta.

Jutun otsikko kuvaa hyvin Kirsti Paakkasen persoonaa. Häntä ei todellakaan voi laittaa mihinkään lokeroon. Hän oli rohkea ja taitava liikenainen, mutta myös tyylikäs, kauneutta rakastava, salaperäinen ja omaa polkuaan kulkeva ihminen.
Juttu oli todella erinomainen kuvaus hänen elämästään ja persoonastaan.

Ihan ärsytti ja tympi lukea Jenna Parvelan, kai hauskaksi tarkoitettua, juttua työnjaosta. Onkohan kirjoittaja jäänyt jonnekin 50- luvulle ajatuksineen. Ehkä silloin, jos silloinkaan, oli naurettavaa nähdä mies nyppimässä orvokkeja.
Meillä ainakin, molemmat 50- luvulla syntyneitä, tehdään mökki- ja kotitöitä kumpikin, mitä vaan. Tykkäämis-ja osasmisasiat on sitten erikseen.

Kirsti Paakkasesta erittäin mielenkiintoinen kirjoitus. Hyvin mielenkiintoinen persoona.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 15/20 paras juttu ja voita Bamix -sauvasekoitin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X