Äänestä Kotilieden 17/20 paras juttu ja voita Hooverin varsi-imuri!

Osallistu kilpailuun 2.9.2020 mennessä ja voit voittaa noin 349 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Hooverin varsi-imuri. Hooverin H-FREE 500 on kompakti, mutta tehokas varsi-imuri, jonka muutat käteväksi rikkaimuriksi. Käyttöaikaa automaattiasetuksella jopa 40 minuuttia. Irrotettavan akun tason näkee LED-näytöstä. Mukana tehokas syväpuhdistussuulake lattioille, lemmikkieläinkarvasuulake, rakosuulake, yhdistelmäsuulake ja seinäteline. Palkinnon arvo on 349 euroa.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Enpä ole tullut ajatelleeksi tuota metsän monipuolisuutta tuolla tavalla! On ollut KIIRE kerätä marjoja/sieniä, ”ettei se naapurin eukko vaan kerkeä tyhjentää MEIDÄN löytämää marjapakkaa”… Tosi mielenkiintoinen juttu !

Ihana esimerkki siitä, ettei koskaan ole liian myöhäistä tehdä muutoksia elämäänsä. Ja siitä että kun saa oikeata apua, niin aivan kauheista kokemuksistakin on mahdollista eheytyä. Valaa uskoa meihin muihin, jotka kipuilemme vaikeitten ja traumaattisten kokemuksiemme kanssa.

Ihana ”rakkaustarina”jolla on onnellinen matka elämässä,Onnea Sanna Marin ja puoliso Markus Räikkönen.

Näin mallikkaasti sujuu Sanna ja Markus Räikkösillä työn-ja perhe-elämän yhteensovittaminen ,joten Onnea jatkossakin pitää” hauskaa joka päivä”

Aihe on mielenkiintoinen, mutta juttu olisi voinut olla pidempikin ja sisältää enemmän informaatiota kyseisistä kohteista.
Pienet luontojutut ovat kivoja, mutta voisivat olla pidempiäkin.

Metsän super sankarit – niin paljon tuli uutta tietoa, että nyt lähdenkin metsäretkelle innoissani uusin silmin ja samalla keräämään makramee töihin niitä kirjanpainajien ihanasti kuvioimia oksia.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 17/20 paras juttu ja voita Hooverin varsi-imuri!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X