Äänestä Kotilieden 17/21 paras juttu ja voita Kielo-kaulakoru!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Kielo-kaulakoru. Assi Arnimaan suunnittelema hopeinen kaulakoru kun­nioittaa Suomea – onhan kielo kansalliskukkamme. Herkkä, ihanan naisellinen koru tuo kauneutta niin arkeen kuin juhlaankin. Sen helmet ovat kuin kastepisarat kielon lehdellä. Aitoa 925/1000 hopeaa, aito makean veden helmi. Riipuksen pituus 5 cm, leveys 1,5 cm, ketjun pituus 45 cm. Toimitetaan rasiassa. Palkinnon arvo on 129 euroa, arvotaan 2 kpl.

Vastaa 1.9.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Sorry. This form is no longer available.

Keskustelu

Paras on s. 46 Tytöstä mieheksi. Monille ajankohtainen aihe. Paljon asiatietoa ja ennen kaikkea rakentava asenne. Kävi ilmi nuoren miehen vaikea matka ja sitten hyvä lopputulos. Oli hienoa, että kuvailtiin hänen tyttöystävänsä oikea rakastuminen. Siis Demian muuttui mieheksi ihan munaskuita myöten ja jokainen tajuaa, että muutos oli lopullinen. Hyvpp oli kuvaus vanhempien tuskasta ja että siitä päästiin yli tiedon avulla.

Olipa ihana nostalgiapläjäys tuo Eläköön päivähoitolaki! -juttu. Itse olen syntynyt vuonna 1954 perheeseen, jossa oli 5 vuotta vanhempi isosisko ja vuoden nuorempi pikkuveli – ja äiti oli ns. virkanainen. Muutimme isän työn perässä 13 kertaa lapsuusaikanani, joten koulut vaihtuivat tiiviisti ja se tuntui pahalta. Ennen kouluikää olin jo kouliintunut pikkuveljeni osa-aikaiseksi hoitajaksi, koska sisko oli koulussa eikä häntä kotonakaan saanut vaivata pikkusisarusten hoitamisella. Muistan, että aloitin kansakoulunkin tuomalla pikkuveljeni ensimmäisinä koulupäivinä ”kuunteluoppilaaksi”, kun hänelle ei ollut vielä hoitopaikkaa ja äiti ja isä olivat töissä. 8-vuotiaana olin äitini työkaverin 1-vuotiasta Anssi-poikaa hoitamassa viikon heillä kotonaan, kävellen kuljin 1 km matkan meiltä heille ja takaisin. Sain siitä ihan palkkaakin. Mutta siis – ihanaa, että maailma on nyt ainakin tältä osin muuttunut lapsiystävällisemmäksi!

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 17/21 paras juttu ja voita Kielo-kaulakoru!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X