Äänestä Kotilieden 19/20 paras juttu ja voita Aurinko-korvakorut!

Osallistu kilpailuun 30.9.2020 mennessä ja voit voittaa noin 169 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Tapio Wirkkalan Aurinko-korvakorut. Koukkukiinnityksellä varustetuissa hopeisissa Aurinko-korvakoruissa hehkuvat kauniit topaasit. Materiaali hopea sekä 8 hehkuvaa topaasia. Korun halkaisija 24 mm. Palkinnon arvo 169 €, arvotaan 1 kpl.

Vastaa 30.9.2020 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Mielenkiintoinen kuvaus Sylvi Kekkosesta, innostaa lukemaan henkilöstä lisää. Hyvä, että jutussa oli vinkkejä Sylvi Kekkosesta kertovista kirjoista.

Artikkeli on todella syvällinen analyysi henkilöstä, joka on sinut itsensä ja oman historiansa kanssa. Hän kertoo pukeutuvansa hyvin, myös meikkaa , mikä ei liene jokapäiväistä papin ammatissa ja harvoin arkipäivinä kotona muillakaan.Koska hän on joutunut paljon tekemisiin kuoleman ja sitä edeltävän joskus sietämättömänkin kärsimyksen kanssa, hän on selvittänyt myös itsensä suhteessa kuolemaan. Hän haluaisi kohdata kuolemansa niin, että voisi jättää jäähyväiset läheisilleen uuteen elämään. Suurta lähimmäisenrakkautta.

Hyvä, että joku jäänyt eläkkeelle, ei halua tylsistyä, mutta tehdä jotain hyödyllistä.

Syvästi ihailemani nainen,kantoi hienosti elämänsä vastoinkäymiset,sairauksistä. miehensä syrjähypyistä.elämänsä loppuun asti

Hienosti kirjoitettu juttu yhdestä aikamme mielenkiintoisista naisista. Noinkin lyhyeen saatu monia tunteita herättäviä yksityiskohtia. Innostaa lukemaan lisää tuon ajan historiaa. Kiitos !

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 19/20 paras juttu ja voita Aurinko-korvakorut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X