Äänestä Kotilieden 2/21 paras juttu ja voita Aurinko-korvakorut!

Osallistu kilpailuun 3.2.2021 mennessä ja voit voittaa 169 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Tapio Wirkkalan suunnittelemat korvakorut. Koukkukiinnityksellä varustetuissa hopeisissa Aurinko-korvakoruissa hehkuvat kauniit topaasit.
Materiaali hopea, sekä 8 topaasia. Korun halkaisija 24 mm.
Palkinnon arvo on 169 €, arvotaan 1 kpl.

Vastaa 3.2.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

Keskustelu

Muistisairaiden seksuaalisuus on vaikea ja arkakin aihe, mutta siitä on tärkeää puhua. Omaishoitajan osa on jo sinänsä raskas, ja puolison tai vanhemman yhtäkkiä uudelleen puhjennut suorasukainen seksuaalisuus voi aiheuttaa häpeää ja pelkoa. Itselläni ei tästä ole omakohtaista kokemusta – vielä – mutta voin kuvitella, millaista se on.

Sain jutusta Lotista paljon tietoa ja samalla Lottien arvostus mielessäni kasvoi. Olisi ollut mukava, jos jutussa olisi ollut kuva 92-vuotiaan Laila Salon kuva.

Oma äitini oli myös Lotta. Vasta hänen kuoleman jälkeen olen ymmärtänyt kuinka tärkeä se oli hänelle. Ei saanut siitä saanut puhua ja Lotta-puku oli piilossa, hän oli hävittänyt sen ennen kuolemaansa. Onneksi Lotta-merkki on minulla, joka oli säilössä. Lotat tekivät todella arvokasta työtä jota ei arvostettu ja siinä oli sydän mukana, olihan monella aviomies tai sulhanen sodassa, joka sai villasukkia ja ruokapaketin. Kiitos Suomen naiset jotka jaksoitte !

Ei tekisi varmaan kenllekään pahaa, lisätä ilokaluja seksiin ikääntyessä. Suurin este on varmaan iäkkäämpien sukupolvien häveliäisyys ja ujous lähteä hankimaan niitä. Edistystä varmasti tuo asiasta puhuminen ja kirjoittaminen. Hyvä juttu.

On hyvä, että rohjetaan tuoda esille hävettäviäkin asioita. Hienoa, kun esitellään erilaisia ratkaisumalleja ehkä samanlaisten ongelmien kanssa painiskeleville.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 2/21 paras juttu ja voita Aurinko-korvakorut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X