Äänestä Kotilieden 23/19 paras juttu ja voita kirkasvalolaite!

Osallistu kilpailuun 20.11.2019 mennessä ja voit voittaa noin 198 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Harri Koskisen suunnittelema Innolux Valovoima Mini kirkasvalolaite. Kompakti ja minimalistinen laite on työpöydälle suunniteltu kirkasvalo. Se on helposti liikuteltava, sen voi halutessaan ripustaa roikkumaan kauniista, kasviparkitusta nahkahihnastaan. Työpöydällä valaisimen voi asettaa lepäämään saarnipuiseen kiilatukeen, jossa on kätevät magneettikiinnikkeet. Tuotteen led-komponenteilla 5 vuoden takuu. Palkinnon arvo on 198 euroa.

Osallistu arvontaan 20.11.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Mielenkiintoinen juttu sclerodermasta. Sairastan itse tätä samaa kammottavaa harvinaista sairautta ja harvoin kuulee kohtalotoverin mietteitä.

Sivulta 22 alkava juttu on tärkeä ajankohtaisuutensa takia, koska niin monessa lapsiperheessä kamppaillaan tällä hetkellä jaksamisen kanssa – puhumattakaan yksinhuoltajaperheistä. Hyvä, että rohkaistuneita äitejä tulee tällä tavoin esille tämän jaksamis-ongelman kanssa. Toivottavasti juttu antaa uskallusta muillekin vastaavassa tilanteessa oleville lähteä hakemaan apua esim. juuri Pelastakaa Lapset -järjestöltä.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 23/19 paras juttu ja voita kirkasvalolaite!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X