Äänestä Kotilieden 24/21 paras juttu ja voita Hopeakuu-kaulakoru!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Tapio Wirkkalan suunnittelema Hopeakuu-kaulakoru. Korussa näkyy taiteilijan tunnusomainen, ajaton ja jäljittelemätön kädenjälki. Hopeisen riipuksen halkaisija on 5 cm, ketju on 60 cm. Palkinnon arvo 219 €, arvotaan 2 kpl.

Vastaa 1.12.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustelu

Lehti on monipuolinen. Jokaiselle jotain luettavaa. Pysäyttävin juttu vähään aikaan oli munasarjasyövästä kertova juttu, koska tuttavallani on myös munasarjasyöpä.

Munasarjasyöpä, kavala ja tappava jos sitä ei ajoissa huomata. Juttu oli pysäyttävä, pysäyttävä siinä että aloin miettimään milloinhan sitä on tullu käytyä gynekologilla. Liian pitkä aika tietysti ja tämän jutun luettuani varaan kyllä ajan. Toivottavasti moni muukin varaa.

Fiksuista nuorista kertova artikkeli oli ihan parasta pitkään aikaan. Itselläni jo aikuiset lapset, mutta jo heidän lapsuus- ja nuoruusaikana totesin kuinka lapset kasvattavat meitä aikuisia. Oma pää sai reipasta tuuletusta ja olenkin jälkeenpäin sanonut lapsilleni, että monesta luutuneesta ajatuksesta olen heidän ansiostaan luopunut. Nyt tämä artikkeli tämän päivän lapsista ja heidän tiukoista, mutta samalla aivan hurmaavista ajatuksistaan ihastutti minua todella. Totuuden nimessä he ovat huomattavasti fiksumpia kuin me vanhemmat sukupolvet. Olen todella ylpeä näistä nuorista ja pidän heitä esimerkkinä meille vanhemmille, joiden päätä aina välillä pitää tuulettaa.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 24/21 paras juttu ja voita Hopeakuu-kaulakoru!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X