Äänestä Kotilieden 26/20 paras juttu ja voita vuosilintu 2016 Kyllikki!

Osallistu kilpailuun 16.12.2020 mennessä ja voit voittaa noin 376 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Oiva Toikan vuoden 2016 vuosilintu Kyllikki. Palkinnon arvo on 376 €, arvotaan ­1 kpl. Vuosilintu 2016 Kyllikki on raikkaan sinivalkoinen ja mainio muisto itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuodesta. Vuosilintua on valmistettu 300 kpl numeroitu sarja, saatavana vain Kerhosta! Pohjassa signeeraus, numerointi ja vuosiluku. Pituus 19 cm, korkeus 13,5 cm.

Vastaa 16.12.2020 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Jotenkin juttu vaan kolahti. Sairaalamaailmassa itsekin toimineena koin aihepiirin läheiseksi. Pidin runoista. Lääkäreistä on harvoin tällaisia kirjoituksia.

Hieno selviytymistarina. Vaikeuksista huolimatta hän kokee, että monet asiat on hänen elämässään hyvin ja osaa iloita niistä. Hyvä esimerkki meille kaikille.

Lääkärikin on vain ihminen, jonka täytyy osata olla päästämättä tunteita valloilleen kohdatessaan hyvinkin vaikeita tilanteita.

”En häpeä” oli paras juttu. Se oli rohkea kertomus siitä, ettei terapiassa käymisessä ole mitään hävettävää, päinvastoin. Kiitos Minna Karhuselle!

”En häpeä” oli paras juttu. Niin uskomattoman paljon yhä hävetään psyykkisiä ongelmia ja jopa terapiaa. Ehkä tämä juttu auttaa hiukan rohkaistumaan, jotta häpeän tunteesta päästäisiin eroon.

Helena

Suomen maskuliinisin mies -juttu kertoo Eeva -lehdessä 26/20 ensi kertaa minun tietooni tulleena yhdestä mieluisimmasta suomalaisesta miesnäyttelijästä asioita, joista en ollut ennen tiennytkään. Ihailen Åke Lindmania jämeränä miehekkäänä miehenä, mutta myös erinomaisena näyttelijänä ja ohjaajana. Hänessä oli miehistä karismaa, jota ei todellakaan voi sanoa lähimainkaan kaikista miehistä sen enempää luonnossa kuin näyttämölläkään.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 26/20 paras juttu ja voita vuosilintu 2016 Kyllikki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X