Äänestä Kotilieden 26/2021 paras juttu ja voita Oral-B Pro 3 -sähköhammasharja!

Kerro meille, mikä on Kotilieden nro 26/2021 ­paras juttu ja voita Oral-B Pro 3 -sähköhammasharja. Palkinnon arvo on 65 euroa, arvotaan kolme sinistä harjaa.
Oral-B Pro 3 -sähköhammasharja auttaa huolehtimaan suun hyvinvoinnista, sillä 360°-paineentunnistustekniikka auttaa löytämään ihanteellisen, ikeniä vahingoittamattoman harjauspaineen. Kolmen erilaisen harjausohjelman ansiosta harjan toiminnot voidaan mukauttaa jokaisen tarpeisiin.

Vastaa 4.1.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Hyvät Kotilieden kilpailuihin osallistujat! Tämä on viimeinen Kotilieden Paras juttu -kilpailu. Jatkossa voit osallistua Etsi kotimökki -kilpailuun ja ratkaista Kotilieden ristikoita.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Terveystarina. Diagnoosit mielen sairauksista antoivat nimen Maijan kokemalle tuskalle ja käsityö-osuus on aina neuloosista kärsivälle ihana juttu.

”Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.”
Vaikea osallistua!?!?

Vuosikausia ristikkoja ratkoneelle on tullut nimi Erkki Vuokila tutuksi. Hän laatii mukavia ristikoita jotka on hyvin täytettävissä. Mielenkiintoista lukea hänen muustakin elämästään. Luulin häntä vanhemmaksi mutta luulo selittyi sillä että hän on niin nuoresta asti tehnyt tätä työtä. Opiskellut kuitenkin muunkin ammatin vaikka ei ole sitä työtä tehnyt. Sivistystä se on tietenkin lisännyt.

Kolmen lähiomaisen hoivakotielämää seuranneena ja omien koirakavereiden kanssa heidän luonaan vierailleena voin vakuuttaa, että eläinten vierailut olivat elämän kohokohtia ja valtavaa iloa antavia hetkiä. Jo silloin ajattelin, että miksei osastoilla voisi olla vakituisesti asuvia karvakavereita, jotka olisivat aina paikalla. Vaikka ei aina jaksaisi hoitaa ja huolehtia itse eläimistä, niin jo pelkkä niiden näkeminen nostaisi mielialaa. Puhumattakaan siitä jos niitä saisi silitellä ja rapsutella. Artikkeli kuvasi hyvin sitä, miten paljon iloa eläinten kanssa puuhastelu asukeille antoi. Oma kokemukseni oli juuri samanlainen.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 26/2021 paras juttu ja voita Oral-B Pro 3 -sähköhammasharja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X