Äänestä Kotilieden 27/20 paras juttu ja voita Tähtitaivas-kaulakoru!

Osallistu kilpailuun 6.1.2021 mennessä ja voit voittaa noin 229 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita kullattu Tähtitaivas-kaulakoru. Muotoilijalegenda Tapio Wirkkalan suunnittelema hopeinen Tähtitaivas-koru on kullattua hopeaa ja se on koristeltu kirkkain zirkonein. Ainutlaatuinen designkoru on ajaton ja tyylin kruunaava katseen-vangitsija arkeen sekä juhlaan. Riipus 5,5 x 3 cm, ketju 45 cm. 925/1000 hopeaa, 24 karaatin kultaus. Kultakeskuksen valmistama koru toimitetaan lahjarasiassa. Palkinnon arvo 229 €, arvotaan 2 kpl.

Vastaa 6.1.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Tosi hyvä juttu kävelystä ja kävelijöstä. Kävelen itsekin päivittäin ja kyllä monta kertaa päänuppi kummasti kevenee ja asiat saa oikeat mittasuhteet, ainakin jos lisää vauhtia ja etsii metsäpolkuja. Suosittelen kävelyä jökaiselle ken pystyy siihen.

Monipuolinen kuva sairaalapastorin työstä, joka monelle meistä on tuntematonta aluetta. Lämmin, koskettava.

Upea Tähtitaivas-kaulakoru! Terveysjutut ovat aina parhaita, lyhyesti ja ymmärrettävästi kerrottu.
Lapsena rakastin kiiltokuvia ylikaiken.

Ihailen Antti Tuuria rohkeudesta tuoda esille ajatuksiaan asioista, jotka vielä liian usein leimataan huuhaaksi, vaikka eivät sitä ole. Olen hänen kanssaan samaa mieltä niin homeopatiasta, josta olen itsekin saanut avun useaan vaivaani kuin siitä, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 27/20 paras juttu ja voita Tähtitaivas-kaulakoru!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X