Äänestä Kotilieden 3/19 paras juttu ja voita Merrell Thermo Freeze -pitopohjajalkineet!

Osallistu kilpailuun 13.2.2019 mennessä ja voit voittaa 200 euron arvoisen palkinnon!

Nastattomat jalkineet on kehitetty erityisesti jäisille vesikeleille. Täysin vedenpitävä ja hengittävä M-Select™ DRY-kalvorakenne pitää jalat kuivana ja kevyt M-Select™ WARM-eristysmateriaali suojaa kylmältä. Palkinnon arvo on 200 euroa.

Osallistu arvontaan 13.2.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Keskustelu

Salla-Riika Saarisesta kertova juttu, omalla tyttärellä myös ms-tauti.
Hänellä todettiin se 22 vuotiaana.

Koskettava tarina sodan runtelemasta perheestä, toivosta ja lämmöstä. Herätti kysymyksen: miten voisimme varmistua siitä, että tulevatkin sukupolvet tuntisivat historiansa ja juurensa?

Luin kahteeen kertaan koskettavan, tunteisiin vetoavan kirjoituksen näiden serkusten suvusta. Kuinka traagisia asioita ovat ihmiset joutuneet kokemaan.
Tuosta ajasta ei ole kuitenkaan kulunut niin kauan ettei muistot ole kadonneet.

Vaikka minunkin maailma tuntui romahtavan runsas kaksi vuotta sitten , kun diagnosoitiin pahanlaatuinen aivokasvain, joka saatiin osittain pois leikkauksella , niin tässä vielä olen kirjoittamassa. Kun luin Riikka Saarisen kertomuksen sairastumisesta MS-tautiin, sain kirjoituksesta hyviä ajatuksia itselleni. Hän on sinnikäs nainen. Salla-Riikan vinkit hyviä. Nuku tarpeeksi, tunne omat rajasi , iloitse ja kiitä. Itse lisäisin vielä elä hetkessä.
Elämäni muuttui totaalisesti, sillä toimintakyky muuttui ja moni muukin asia. Jouduin jäämään työkyvyttömyyseläkkeelle, vaikka pidin työstäni. sitä mörköä käydään näyttämässä säännöllisin väliajoin. Mottoni on Eteenpäin elävän mieli sekä Murehtiminen on mielikuvitukswen väärinkäyttö. Kaikkien kannattaisi lukea Salla-Riikka Saarisen kirjoitus.

Mielenkiintoista lukea miten Suomen eri osissa asuvilla on erilainen elinodotus. Ihminen voi omilla valinnoillaan vaikuttaa omiin elinvuosiinsa, eletään siis niin että jokaisen elinodotus olisi mahdollisimman korkea asuinpaikasta riippumatta.

Koskettava tarina sotalapsista, joiden elämään vaikuttivat vieraan maan olosuhteet.
kokemuksia on monenlaisia ja toisille vaikeita, toisille parempia.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 3/19 paras juttu ja voita Merrell Thermo Freeze -pitopohjajalkineet!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X