Äänestä Kotilieden 3/21 paras juttu ja voita nahkareppu!

Osallistu kilpailuun 17.2.2021 mennessä ja voit voittaa 139 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita musta nahkareppu. Tyylikkäässä nahkarepussa on vetoketjulliset sivutaskut sekä repun sisä- että selkäpuolella. Alaspäin taittuva vetoketju repun ulkotaskussa, tekee repusta turvallisen. Vetoketjussa on koristeena nahkainen tupsu. Säädettävät hihnat. Koko 32 x 6 x 36 cm. Palkinnon arvo on 139 €, arvotaan 2 kpl.

Vastaa 17.2.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Inka Kallén kertoo omasta henkisestä kehityksestään ja keinoistaan parantaa omaa hyvinvointiaan erittäin mielenkiintoisella tavalla. On kunnioitettavaa, että Inka on löytänyt oman tasapainonsa ja tuntuu rohkaisevalta uskoa, että me kaikki pystymme siihen.

Mukava muistella lapsuuden talvia, olivatko ne aina runsaslumisia, ehkä eivät. Kuitenkin mielikuvissa paukkuu pakkaset ja hiihtoreissuilla oltiin jatkuvasti. Kotipihalla riitti touhuamista.

Käännekohdat:
Juuri tallaisia lähihistoriaa avaavia juttuja saisi olla lisää. Paitsi että avaisi lähihistoriaa, auttaisi myös ymmärtämään paremmin asioiden taustoja ja toisi ennen kaikkea monen julkisuuden henkilön privaatimpaa elämänpiiriä esille. Kuten Ulpu Iivarin tässä jutussa!

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 3/21 paras juttu ja voita nahkareppu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X