Äänestä Kotilieden 7/20 paras juttu ja voita Miranda-malja!

Osallistu kilpailuun 7.4.2020 mennessä ja voit voittaa noin 80 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita professori Heikki­ Orvolan 1971 suunnittelema ja uudelleen tuotantoon otettu Miranda-malja, joka on monikäyttöinen sisustuksen ja kattamisen katseenvangitsija. Maljan lehtimäinen kuviointi heijastaa valoa kauniisti. Palkinto sisältää maljat kirkkaana ja pellavan värisenä, arvo 80 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Osallistu arvontaan 7.4.2020  mennessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Olen aina tykännyt Ylen johtajasta, Merja Ylä-Anttilasta. Hän vaikuttaa iloselta, reilulta, tasapuoliselta ja ennenkaikkea avoimelta ja ihmisistä tykkäävältä ihmiseltä, jolla on aikaa kaikille!

Murteet ja suomen kieli ovat aina kiinnostaneet minua. Mukava kuunnella ihmisten puheita esim. telkkarissa ja usein sieltä kuuluu läpi jokin murre. Murre on rikkaus, käyttäkäämme sitä rohkeasti.

Pidin myös Merja Ylä-Anttilan haastattelusta, rohkea ja oma itsensä!

Hän on upea nainen johon myös helppo samaistua. tekee työnsä hienosti ja ei ole joka kissantistiäisissä esillä. Erittäin sympaaattinen olemus.

Kiinnostava, koska muistan omalla kohdalla aasialaisen, hongkongilaisen ja sikainfluenssan. Olin aasialaisen aikana Lastensairaalassa eikä vanhemmat päässeet vierailulle. Isä sai muutaman kerran nähdä osaston lasioven takana minut. Hoitajat pukkasivat minut sängyllä toiselle puolen lasiovea. Siinä isän kanssa juteltiin. Äitiä en nähnyt yli 4 kuukauteen. Äiti soitti kyllä joka päivä ja terveiset tuotiin minulle. Joskus pukattiin sänkyni kansliaan, jotta sain jutella äidin kanssa. Ei ollut kännyköitä ja matkaa oli 135 km.

Todella hienoa että nykyään voi ostaa todella hyvää tavaraa kirppiksiltä ym. Mutta miksi siellä on niin valtavasti sitä hyvää tavaraa laidasta laitaan? Ostammeko ostamisen ilosta ja sitten kiertoon. Olen huomannut , että vähemmälläkin pärjää.

Hienoa, että kierrätetään! Uskomattoman suuret rahavirrat liikkuvat tavaroiden vaihdossa. Kannatan kestävien tuotteiden ”paluuta”!

Kiva että kierrätys nostettiin näin positiivisesti esille!Sain monta vinkkiä mistä etsiä kirpparitavaraa,turha ostaa uutta jos käytettynäkin löytyy kelpo yksilö.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 7/20 paras juttu ja voita Miranda-malja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X