Äänestä Kotilieden 7/21 paras juttu ja voita Oiva Toikan vuoden 2017 vuosilintu Kullervo!

Osallistu kilpailuun 14.4.2021 mennessä ja voit voittaa 376 euron arvoisen palkinnon!

Kerro meille, mikä on tämän lehden ­paras juttu ja voita Oiva Toikan vuoden 2017 vuosilintu Kullervo. Lintu on suupuhallettu taide-esine ja sinivalkoinen väritys kuvastaa Suomen sinistä taivasta valkoisine pilvineen. Esineen pohjassa on signeeraus, numerointi ja vuosiluku. Linnun koko on 22 x 8 x 9 cm.
Palkinnon arvo on 376 €, arvotaan 1 kpl.

Vastaa 14.4.2021 menessä alla olevalla lomakkeella.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

 

 

Keskustelu

Tämän sivuston valikossa jutuilla on eri nimet kuin paperilehdessä. Näin on ollut jokaisella aiemmallakin kerralla, kun olen äänestykseen osallistunut. Pieni asia sinänsä, mutta herättää harmillisesti epäilyn, ettei äänillämmekään niin ole väliä.

Vahvast tunteita koskettava juttu. Kiinnostuin kirjailijan teoksista, joihin haluan tutustua

Surupuvuista ja -hunnuista olen kuullut viimeksi vuonna 1955 kun isäni kuoli ja äidilläni oli sellaiset asusteet. En todellakaan ole unohtanut edes mäntyjen tuoksua haudalla toukokuisena aurinkoisena surun päivänä. Nyt iän lisääntyessä muistot tulevat lähemmäksi.

Paperilehdessä; Mustan hunnun takana sai itkeä, oli muistoja herättävä juttu
kuinka ennen suhtauduttiin suruaikaan. Saattoipa pienestä lapsesta olla hieman pelottavaakin nähdä mustaan huntuun pukeutunut ihminen.
Tällaisia nostalgia juttuja toivottavasti saan lukea jatkossakin.

Olin juuri kuunnellut äänikirjan Polta nämä kirjeet. Oli mielenkiintoista lukea kirjailijasta. Kirja oli hyvä, tosin aika erikoinen mutta niinpä näyttää kirjailijakin olevan. En kuitenkaan aio hankkia muita kirjoja mutta luen jos eteen tulee.

Kommentoi juttua: Äänestä Kotilieden 7/21 paras juttu ja voita Oiva Toikan vuoden 2017 vuosilintu Kullervo!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X