Etsi Kotimökki 11/21 ja voita aurinkotuotteita!

Osallistu kilpailuun 2.6.2021 mennessä ja voit voittaa 200 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan Biothermin aurinkosuojatuotteita. Biotherm Waterlover Hydrating Sunmilk SPF50 on aurinkosuojavoide, joka on pakattu vastuullisempaan pakkaukseen. Sopii kasvoille ja vartalolle, koko perheelle ja kaikille ihotyypeille. Auttaa tehokkaasti suojaamaan ihoa auringon UVA ja UVB -säteitä vastaan ja kosteuttaa ihoa. Imeytyy nopeasti iholle eikä jätä valkoisia jälkiä. Sitruksinen tuoksu. 200 ml.

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50 aurinkovoide vartalolle ja kasvoille 200 ml. Jopa 95% biohajoava, vesistöystävällinen aurinkovoide kaikille ihotyypeille. Suojakerroin 50 UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Vettä hylkivä koostumus imeytyy nopeasti. Ei värjää tai jätä tahroja vaatteisiin. Käytä aurinkovoidetta riittävästi ja lisää säännöllisesti tarvittavan suojan ylläpitämiseksi. Aurinkovoidetta tulisi lisätä etenkin uimisen jälkeen.

Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization 200ml. Ihoa rauhoittava vartalovoide, joka on tarkoitettu käytettäväksi auringonoton jälkeen. Voide kosteuttaa, virkistää ja ravitsee sheavoin ja eteeristen öljyjen avulla. Lopputuloksena on kosteutettu ja rauhoittunut iho. Kilpailun arvo 200 euroa. Arvomme 2 palkintoa.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 2.6.2021 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Palautetta palkinnoista!
Teidän Kotimökki ja paras juttu palkinnot ovat viime aikoina toistaneet itseään. Palkintoina on joko laukkuja tai aurinkovoiteita/ vitamiineja, tai koru/ Wirkkalan salaattiottimet.
Vaihtoehtojahan olisi varmaan vaikka mitä; pyyhkeitä, pöytäliinoja, lakanoita ym. Ja tuotemerkkeinä Pentik, Marimekko, Finlayson, Vallila ym.
Olen innokas osallistumaan kilpailuihin ja joskus voittanutkin, mutta viime aikaiset palkinnot eivät kiinnosta toistuvuudellaan.

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 11/21 ja voita aurinkotuotteita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X