Etsi Kotimökki 13/20 ja voita Biothermin tuotepaketti!

Osallistu kilpailuun 1.7.2020 mennessä ja voit voittaa 200 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan Biotherm Life Plankton™ Replumpling [H.A] –ampullit. Nopeasti­ ihoa tasoittava ja täyteläistävä hoitokuuri stressaantuneelle iholle, joka tarvitsee tehokkaan ja nopean ratkaisun. Koostumus sisältää suuren määrän ihoa uudistavaa Life Plankton™-ainesosaa sekä ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ihosta tulee tasaisempi, täyteläisempi ja nuorekkaamman näköinen. 8-päivän kuuri käytettäväksi silloin kun iho kaipaa erityistä huolenpitoa (esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun, hormonaalisten muutosten tai stressin yhteydessä) tai välittömänä tehohoitona ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa.
Käytä aamuisin ennen muita ihonhoitotuotteitasi: Ota yksi LIFE PLANKTON™ REPLUMPING [H.A] -ampulli ja ravistele sitä aktivoidaksesi Life PlanktonTM -ainesosan. Jos ampullin yläosaan jää tuotetta, napauta sormella yläosaa kevyesti, jotta tuote valuu ampullin alaosaan. Pidä ampullin alaosasta kiinni toisella kädellä samalla kun työnnät toisella kädellä yläosaa poispäin itsestäsi. Kaada koko ampullin sisältö kämmenellesi. Lämmitä tuotetta kevyesti kämmenien välissä ja levitä tuote kasvoillesi ja kaulallesi sivelevin liikkein.
Kilpailupaketin arvo on 200 €.

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 1.7.2020 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Oli tosi vaikea löytää kotimökki, selasin lehden monta kertaa läpi ja ajattelin, että se on jäänyt pois. Siirsin lehden sivuun ja ajattelin, ettei ole minua varten. kaikki metsäiset japusikkoiset kohdat katsoin oikein suurennuslasin kanssa. Sitten katsoin pikaisesti vielä viimeisen kerran ja hups, siinä se oli. Haastavaa oli,

toivottavasti tärppää nyt, olen vuosikausia osallistunu kotimökki kilpailuun enkä koskaan ole voittanut, mutta kotiliesi on hyvä ja mieluinen lehti!

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 13/20 ja voita Biothermin tuotepaketti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X