Etsi Kotimökki 13/22 ja voita nahkainen viikonloppukassi!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan nahkainen, konjakin värinen viikonloppukassi. Laukun sisäpuo­lella on kaksi lokeroa, joista toinen on vetoketjullinen. Ulkosivulla on ­lisäksi pieni vetoketjutasku. Laukussa on myös säädettävä ja irrotettava olkahihna. Koko 45 x 21 x 36 cm. Palkinnon arvo on 199 euroa, arvomme yhden palkinnon.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 5.7.2022 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustelu

Oli taas yllätys, kun saapui kaksi lehteä ja aloinkin heti tutkimaan”Ihanakesää” lukien kesäisiä juhannusmaisiakin juttuja. Nuuhkin lehteä ja ihmettelin, että mikä tässä tuoksuu näin hyvälle, useaan kertaan! Sitten avattuani mukana tulleen allways discreet pakkauksen, koin ahaa elämyksen, täältähän se tuoksu tulikin! Hyviä tuotteita tarvitaan mummon lenkkeilyyn, nääs kun vaan ei voi mitää pikkutiputukselle,eli testaukseen kiitos. Samoin koin kirjautumisen Otavamedian palveluun todella mutkattomaksi ja sujuvaksi, joten kiitos siitäkin! t.Lehden kukkasia nuuhkiva Helena!

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 13/22 ja voita nahkainen viikonloppukassi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X