Etsi Kotimökki 15/20 ja voita SINI-tuotepaketti!

Osallistu kilpailuun 19.8.2020 mennessä ja voit voittaa 50 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan laadukkaita kotimaisia SINI-puuharjoja, jotka valmistetaan Akaassa jo yli 90 vuoden ajan perinteitä kunnioittaen. Puuharjasetillä hoituvat kaikki kesän askareet niin mökillä kuin kotonakin. Pakettiin kuuluu kuurausharja, saunanpesuharja, matonpesuharja, puinen lakaisusetti ja kylpyharja.
Kuurausharja on monipuolinen harja kylpyhuoneen, saunan, mattojen ja kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun. Harjakset luonnonkuitua. Kuurausharjalla puhdistat pinnat perinteisesti ja tuot kotiisi raikkaan tuoksun. Monipuolinen kuurausharja on lisäksi ekologinen – samalla harjalla peset kaikki pinnat.
Saunanpesuharjassa harjakset ovat luonnonkuitua. Harja on tarkoitettu saunan, lauteiden ja pesutilan pesuun. Pitkä etuharjas ylettyy nurkkiin ja lauteiden väliin.
Matonpesuharjassa pehmeät ja hellävaraiset harjakset ovat luonnonkuitua. Sopii kaikille vesipesua kestäville pinnoille.
Puinen lakaisuharjasetti on kestävä ja kaunis klassikko. Puuosat ovat sertifioitua koivua vastuullisesti hoidetusta metsästä, ja rikkalapio on kestävää metallia. Tuuheassa harjassa on käytetty luonnonmateriaalia.
Kylpyharja on kehon märkä- ja kuivaharjaukseen. Harjakset luonnonmateriaalia. Puinen varsi on reilun mittainen. Palkinnon arvo on 50 euroa.

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 19.8.2020 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Ihana tarina Molla Mills`istä! Miten rohkea ja avarakatseinen ihminen! Monelle aralle ihmiselle varsinainen voimannäyte, että aina selviää ja pärjää kunhan ottaa sen ensimmäisen askeleen! Kaikkea hyvää hänelle ja kyllä vakka kantensa löytää kun osuu kohdalle se oikea! Ihanaa elämää Kaikille!

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 15/20 ja voita SINI-tuotepaketti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X