Etsi Kotimökki 15/21 ja voita IT Cosmeticsin tuotepaketti!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan IT Cosmeticsin tuotepaketti. Paketti sisältää: IT Cosmetics Hello Results Wrinkle-Reducing Daily Retinol Serum-in-Cream -voiteessa yhdistyvät anti-aging seerumin teho ja rauhoittavan voiteen antama hoito.
IT Cosmetics Confidence in a Cleanser on yhdessä plastiikkakirurgien kanssa kehitetty mullistava ihonhoitoratkaisu, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja kosteuttaa ihoa, jolloin ihosta tulee pehmeä ja tasapainotettu. Sopii kaikille ihotyypeille. Confidence in a Cleanser on sulfaatiton ja saippuaton. Se poistaa kaiken meikin, mukaan lukien vedenkestävän silmämeikin, ja parantaa ihon kimmoisuutta.
Confidence in a Beauty sleep -yövoide. Kun käytät IT Cosmetics Confidence in Your Beauty Sleep Night Cream -yövoidetta, heräät aamulla iho kauniimpana ja nuorekkaampana! Tämä kosteusvoide vaikuttaa yön aikana ihosolujen aineenvaihduntaan ja kiihdyttää solujen uusiutumista kuorimalla ihoa. Rest & Restore Technology häivyttää ihon viittä näkyvintä ikääntymisen merkkiä, kuten hienoja juonteita, ryppyjä, kuivuutta, harmautta ja velttoutta. Jo yhden yön unien jälkeen iho tuntuu kosteutetummalta ja kimmoisammalta.
IT Cosmetics Confidence in an Eye Cream -silmänympärysvoiteen Anti-Aging Armour™ Rejuvenating Concentrate, Drops of Light Technology™ ja muut vaikuttavat ainesosat, kuten avokado ja skvaleeni, kosteuttavat, tasoittavat ja raikastavat ihoa. Ne kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa, kirkastavat silmänympäryksiä ja tasoittavat välittömästi silmänympärysihoa.
Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 200 €.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 4.8.2021 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 15/21 ja voita IT Cosmeticsin tuotepaketti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X