Etsi Kotimökki 20/20 ja voita SINI-tuotepaketti!

Osallistu kilpailuun 14.10.2020 mennessä ja voit voittaa 100 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan laadukas SINI-tuotepaketti kodin vaatehuoltoon. Paketissa on Forma kuivausteline, Olli oviripustin ja Tempo silityslauta. Palkinnon arvo yhteensä noin 100 euroa, arvotaan neljä palkintoa.
Tempo silityslaudan ripustuskoukun avulla saat laudan ripustettua vaatetankoon säilytykseen. Kevyt käsitellä – painaa vain 2,5 kg. Silityslaudan höyryä läpäisevä verkko takaa erinomaisen silitystuloksen. Näppärä lukitusmekanismi lukitsee laudan silitysasentoon. Lauta on helppo avata ja sulkea.
SINI Olli -oviripustin on näppärä, oven päälle asennettava ripustinteline, johon voi ripustaa kahdeksan henkaria ja pyyhkeen tai kylpytakin. Oviripustin on helppo avata ja sulkea ja sitä voidaan käyttää molemmissa asennoissa. Helppo siirtää paikasta toiseen. Täydellinen ripustin ahtaisiin tiloihin. Oviripustin kestää 5 kg verran painoa.
Forma kuivausteline: Pyykinkuivaustelineiden kuningas suurelle pyykkimäärälle! Laadukas ja jämäkkä kuivausteline. Paksut ripustustangot jättävät ilmaa vaatekappaleiden väliin, minkä ansiosta pyykki kuivuu nopeammin. Ripustustilaa 18 metriä! Toisin kuin kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä Formassa yksi tanko kantaa yhden vaatteen ilman, että vaatteeseen jää laskoksia. Kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä saattaa paidalle tarvita 2–3 tankoa, mutta Formassa samasta hommasta selviää useimmiten yhdellä tangolla, joten koko 18 metriä kuivaustilaa on tehokkaasti käytetty.

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 14.10.2020 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Jutussa kerrotaan Sini-tuotepaketissa olevan Forma kuivausteline, Olli oviripustin ja Tempo silityslauta. Tuotteiden ominaisuuksista mainitaan silityslaudan paino/keveys ja näppärýys tai oviripustimen taakan kestokyky. Kuivaustelinettä kuvataan lajinsa kuninkaaksi: se oon laadukas, jämäkkä ja tehokas 18-metrisine kuivaustiloineen.
Kuvaukset saavat miettimään tuotteisiin tutustumista ja hankkimista.

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 20/20 ja voita SINI-tuotepaketti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X