Etsi Kotimökki 21/21 ja voita Biothermin tuotepaketti!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan Biothermin tuotepaketti, joka sisältää: Biotherm Cera Repair 50 ml. Kiireinen arki asettaa haasteita ihosi suojamuurille päivittäin. Biotherm Cera Repair Barrier Cream vahvistaa ihosi suojamuuria, ja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Uusi Cera Repair päivävoide kosteuttaa ihoasi. Käytön jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja on luonnollisen heleä. Cera Repair myös rauhoittaa ihoasi ja parantaa ihon elastisuutta. Voiteen kevyt ja silkkinen koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Cera Repair sisältää luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuten Biokeramideja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojamuuria, sekä Biothermin erityistä ainesosaa, uudistavia Life Plankton probioottifraktioita. Voide on kehitetty kunnioittaen meriympäristöä, ja on 94% luonnollista alkuperää ja 90% biohajoava*. Ympäristöystävällisen pakkauksen purkin kansi on valmistettu 100% kierrätysmuovista ja on 100% kierrätettävä, purkki valmistettu 40% kierrätyslasista ja ulkopakkaus kierrätypahvista ilman muovia. *Todettu OECD 301 tai samankaltaisella ISO-testillä.
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml. Biotherm Life Plankton Elixir on uudistava seerumi kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Se on kaikkien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe kauniisen ja hyvinhoidettuun ihoon. Jo 8 päivän käytön jälkeen iho uudistunut ja vahvistunut.
Biotherm Life Plankton Eye 15 ml. Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Arvomme 1 kpl. Palkinnon arvo on 200€.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 3.11.2021 mennessä.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustelu

Tätä en osa osannut etukäteen odottaa.
On hyvä juttu , niin ajankohtainen itsellekkin.

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 21/21 ja voita Biothermin tuotepaketti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X