Etsi Kotimökki 6/21 ja voita Lancômen tuoksu!

Osallistu kilpailuun 30.3.2021 mennessä ja voit voittaa 200 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal EdP 50 ml.
Onnellisuus on enemmän kuin tunne – se on kuin ympäriinsä säkenöivä valon aura. Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum kutsuu levittämään iloa ja onnellisuutta maailmaan ja muuttamaan elämän tavanomaiset hetket erityisiksi.
La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum on eloisa kukkaistuoksu, joka koostuu pirteistä mandariinin latvanuoteista, viettelevästä valkoisten kukkien sydäntuoksusta sekä vaniljan ja patsulin aistillisista pohjanuoteista. Tuoksua koristavat upeat hologrammisävyt, jotka levittävät valoa kristallin lailla. Valo loistaa pullosta aina sen lämpimän kultaisesta sydämestä helmiäishohtoisiin siipiin kuvastaen hehkuvaa onnea. Hehkuva ja eloisa tuoksu on osa La Vie est Belle -perhettä. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La vie est belle julistaa maailmalle, että elämä on kaunista, kun valitset oman tiesi onneen.
Arvotaan 2 kpl. Palkinnon arvo on 200 euroa.

Osallistu alla olevalla lomakkeella 30.3.2021 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Hurmaavan pirteä Anniina Valtonen pelastaa räntäsäteisekin päivän luontevalla ja selkeällä esiintymisellään.

Minusta olisi tasapuolista, että Kotimökki kilpailussa voittaneiden nimet julkaistaisiin lehdessä henkilökohtaisen ilmoituksen lisäksi. Tuntuu oudolta, ettei näin menetellä, tehdäänhän niin muidenkin lehtien kilpailuissa. Mikäli voittajan nimen julkaiseminen ei jollekin sovi, kannatta jättää osallistumatta
kilpaan. Näin ei heräisi epäilystä kenelle palkinnot oikein menevät. Olen lehden monikymmenvuotisena tilaajana vastannut lähes kaikkiin kilpailuihinne. Voittoa ei ole osunnut kertaakaan kohdalleni.

Niin se vain menee; hyvä Kestotilaaja. Kaikki eivät nyt vain ole rouva Fortunan suosikkeja. Minäkin olen lotonnut yli 40v eikä ole paljon voittoja tippunut. En silti epäile Veikkauksessa tehtävän mitään filunkia.

Onkohan nuo kilpailut rehellisiä,ihmetyttää että miksi ei voittajien nimiä julkaista?

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 6/21 ja voita Lancômen tuoksu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X