Etsi Kotimökki 9/20 ja voita La Provencale Bio -ihonhoitosarja!

Osallistu kilpailuun 6.5.2020 mennessä ja voit voittaa 90 euron arvoisen palkinnon!

Kotimökki-kilpailun palkintona arvotaan uusi luomusertifioitu ihonhoitosarja La Provencale Bio. Tuotteet on luomusertifioitu Ecocert Greenlifen Cosmos -standardin mukaisesti, ja niiden koostumukset sisältävät vähintään 98 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Pakettiin kuuluu La Provencale BIO Cream of Youth Anti-Age päivävoide, yövoide ja seerumi, La Provencale BIO Cream of Youth anti-agevoide silmänympärysiholle, La Provencale BIO Nourishing Pomade ravitseva käsivoide, La Provencale BIO Rentouttava suihkugeeli ja La Provencale BIO Gentle 24h -deodorantti. Yhden palkintosetin arvo 90 euroa, arvotaan kolme settiä.

Osallistu arvontaan alla olevalla lomakkeella 6.5.2020 mennessä.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

 

Keskustelu

Eipä löytynyt kotimökkiä. Kävin lehden läpi 4 kertaa; lopulta katsoin mainoksetkin sekä pelkät tekstisivut. Miehenikin jeesasi, mutta parin plarauskerran jälkeen ei mökkiä löytynyt. Koska halusin osallistua, laitoin vastaukseen 0 ja suluissa sivunumeron, jossa kilpailu oli. Siellä ainakin oli yksi mökki 🙂

Miten niin, ei ole lomake saatavilla!? Juuri oli ja vastasin siihen.. Ei tullut kommenttia ”Kiitos osallistumisesta” Ei kai merkinne, että vastaukseni ei tullut perille..!?

Kommentoi juttua: Etsi Kotimökki 9/20 ja voita La Provencale Bio -ihonhoitosarja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X