Mikä on Suomen paras puutarhaliike? Ilmianna suosikkisi ja voit voittaa Hyvän mielen puutarha -kirjan!

Eija Keckmanin Hyvän mielen puutarha – terapiaa kaikille aisteille -kirja arvontaan kaikkien Suomen parasta puutarhaliikettä 5.5.2019 mennessä ehdottaneiden kesken. Palkinnon arvo on 37,95 euroa.

Mikä on mielestäsi Suomen paras puutarhaliike ja miksi? Päihittääkö liikkeen valikoima muut liikkeet mennen tullen, tai tulvahtaako liikkeeseen astuessa päähän loputon idea- ja inspiraatiotulva?

Etsimme nyt Suomen parasta puutarhaliikettä. Liike voi sijaita missä päin tahansa Suomea, se voi olla suuri tai pieni, ketjuun kuuluva tai yksittäinen yritys.

Arvomme kaikkien 5.5.2019 mennessä osallistuneiden kesken Eija Keckmanin Hyvän mielen puutarha – terapiaa kaikille aisteille -kirjan (WSOY 2019). Kirjan arvo on 37,95 euroa. Arvomme yhden kirjan.

Eija Keckmanin Hyvän mielen puuutarha -kirja

Suomen parasta puutarhaliikettä ehdottaneiden kesken arvotaan Eija Keckmanin Hyvän mielen puutarha – terapiaa kaikille aisteille -kirja (WSOY 2019). Kuva: WSOY

Ilmianna Suomen paras puutarhaliike 5.5.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella. Voit myös perustella, miksi kyseinen puutarhaliike on mielestäsi Suomen paras.

Muista jättää yhteystietosi, jos haluat osallistua Hyvän mielen puutarha – terapiaa kaikille aisteille -kirjan arvontaan.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mikä on Suomen paras puutarhaliike? Ilmianna suosikkisi ja voit voittaa Hyvän mielen puutarha -kirjan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X