Kotilieden jouluinen Leivonta + Ruoka -erikoisnumero nyt uunituoreena kaupoissa – osallistu kilpailuun ja voita ihana palkinto!

Lähes sata sivua leivonnan riemua ja suussa sulavaa ruokaa!  Nappaa ideat maukkaisiin herkkuihin ja osallistu arvontaan – voit voittaa Kotiliesi Leivonta + Ruoka -lehden sekä joulun erikoisnumeron Unelmien joulu.

Kotiliesi Leivonta + Ruoka on nyt kaupoissa! Joulun ihanin lukupaketti sisältää 92 sivua ihania ideoita leivontaan, herkulliseen ruuanlaittoon ja joulufiilistelyyn. Kansien sisältä löytyy reseptit loppuvuoden kuumimpaan hittikakkuun, meheviin hapanjuurileipiin ja kalaherkkuihin. Myös kasvissyöjiä hemmotellaan aukeamatolkulla herkullisia vegevaihtoehtoja.

Lue lisää: Kotilieden Unelmien Joulu -sivusto on auki! Tervetuloa joulutunnelmaan!

Haluatko lehden omaksesi? Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan ihana lukupaketti. Viiden onnekkaimman postiluukkuun kilahtaa Kotiliesi Leivonta + Ruoka -lehden lisäksi myös Unelmien joulu -erikoisnumero, joka pursuaa ruokareseptien lisäksi myös koristeluideoita ja käsityövinkkejä kotiin tai lahjakääreisiin. Ohjeet kilpailuun osallistumiseen löydät jutun lopusta.

Lue lisää: Kotilieden ja Annan joululehti ilmestyi – Unelmien Joulu on tulvillaan ihania ideoita!

Talven huikein hittikakku on tässä!

Kotiliesi Leivonta + Ruoka kätkee sisälleen kattavan kakkupaketin! Joulupöydän kruunaa pysäyttävän upea sulatetuilla kettukarkeilla kuorrutettu gluteeniton juustokakku. Pohjassa maistuu mehevä mantelimassa, ja täytettä on raikastamassa jogurtti. Kettukarkkikakku on takuuvarma somehitti! Kurkkaa ohje sen leipomiseen lehdestä.

Kuva: Mirva Kakko

Kotiliesi Leivonta + Ruoka tuo kotiisi myös uunituoretta leipää. Opettele siis vehnäisen hapanjuurileivonnan salat ja leivo elämäsi parasta leipää.

Tarvitset vain laadukkaita jauhoja, vettä ja suolaa – ja ennen kaikkea aikaa, aikaa, aikaa. Hapanjuuren valmistukseen hurahtaa helposti jopa kuukausia, sillä juuri voimistuu vanhetessaan. Kaipaatko oikoreittiä? Valmiin juuren voit ostaa myös leipomosta.

Kuva: Mirva Kakko

Kotiliesi Leivonta + Ruoka tuo herkkuja niin vegaanille kuin kalaa rakastavalle

Vegaaninen joulupöytä on niin pullollaan ihania makuja, että sekasyöjäkin nauttii. Koko juhlan voi luoda kasviksilla ilman, että kenenkään ei tarvitse jäädä mistään paitsi. Pöydän kruunaa näyttävä vegekinkku. Pienellä vaivalla lisukkeeksi voi taikoa munakoisosilliä tai porkkalaa. Erilaista, yllättävää, herkullista!

Savustettu kokonainen munakoiso koristellaan raikkaalla jogurttikastikkella, ja sen päälle ripotellaan pirskahtelevia granaatinomenansiemeniä. Juhlapöydän kruunaa vielä vegaanin juustopöytä, jonka juustot hurmaavat täyteläisyydellään paatuneemmankin skeptikon. Ohjeet löydät lehden uumenista.

Kuva: Mirva Kakko

Kaipaatko silti pöytään porkkalan sijasta aitoa eväkästä? Reseptit uusiin, moderneihin kalaherkkuihin löydät Kotiliesi Leivonta + Ruoka -lehdestä. Varaa joulukalat kalakauppiaalta hyvissä ajoin etukäteen ja kiikuta kotiin aivan aaton kynnyksellä, jotta mausteisessa bouillabaisse-liemessäsi maistuu vielä tuore meri.

Kuva: Kristiina Kurronen

Osallistu kilpailuun ja voita ihanan jouluinen lukupaketti!

Kotiliesi Leivonta + Ruoka -lehdessä riittää luettavaa vuoden pimeimpiin iltoihin –  mutta niin riittää myös Annan ja Kotilieden Unelmien joulu -erikoisnumerossa. Osallistumalla arvontaan voit voittaa molemmat lehdet itsellesi tai ystävällesi! Jouluiset lukupaketit lähtevät viidelle kilpailuun osallistuneelle. Osallistua voit alla olevalla lomakkeella ja ennen sunnuntaita 17.11.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

mielenkiintoista, olisi mukava voittaa nuo lehdet, kommentoimallako osallistuu kilpailuun?

Hei! Päivitä sivu uudelleen, nyt lomakkeen pitäisi näkyä. T. Toimitus

Ihana lehti ja hyviä ideoita ja juttuja!
Ihania reseptejä ja kauniita ruokakuvia!

Leipuri tai pullakakkujen leipoja. Taas olisi uusia ideoita saatavilla. Olen jo vuosia kerännyt erilaisten leivonnaisten ohjeita.
Tämä olisi ehdottomasti paras tämän vuoden ohjeisiin. Kunhan vain lakko ei sotkisi enempää.
Jouluksi leivon itselle ja sukulaisille. Lisäksi vielä pullat ja tortut….

Kommentoi juttua: Kotilieden jouluinen Leivonta + Ruoka -erikoisnumero nyt uunituoreena kaupoissa – osallistu kilpailuun ja voita ihana palkinto!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X