Suunnittele ja toteuta heijastava tuote – voit voittaa Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerran ja muita upeita palkintoja 

Osallistu kilpailuun suunnittelemalla heijastava tuote, joka auttaa sinua näkymään pimeässä. Tyyli ja tekniikka on vapaa.

Taito Pirkanmaan ja Kotiliesi Käsityö -lehden edustajat valitsevat kilpailuun osallistuneiden joukosta neljä heijastavaa tuotetta, joiden ohjeet julkaistaan Kotiliesi Käsityön numerossa 8/2020.

Valmistetun tuotteen ei tarvitse täyttää virallisia heijastimen ominaisuuksia, riittää, kun sillä saa lisää näkyvyyttä pimeässä.

Osallistu kilpailuun 30.9.2020 mennessä!

Näin osallistut

Suunnittele ja toteuta heijastava tuote. Voit käyttää siihen haluamiasi heijastavia materiaaleja ja tekniikkaa. Kiinnitä valmiiseen tuotteeseen lappu, jossa on yhteystietosi sekä lyhyt kuvaus ideasta ja työstä. Lähetä tuote 30.9.2020 mennessä osoitteeseen:

Taito Pirkanmaa Oy

”Näy pimeässä -kilpailu”

Vuolteentori 2

331oo Tampere.

Kilpailun säännöt

  • Mallin tulee olla tekijän oma. Se ei esimerkiksi voi olla vain värimuunnos jonkun toisen suunnittelemasta ja julkaisemasta mallista. Inspiraatiota voi hakea muiden töistä.
  • Kilpailuun voi osallistua vain lähettämällä tuotteen postitse Taito Pirkanmaan toimistoon. Raati valitsee ajoissa perille tulleiden töiden joukosta neljä suosik­kiaan, joiden tekijöihin otetaan yhteyttä.
  • Raadin valitsemiin malleihin tehdään ohjeet ja niistä neljä (4) julkaistaan Kotiliesi Käsityö -lehden numerossa 8/2020. Kaikki kilpailuun osallistuneet heijastavat tuotteet pääsevät esille Suomen Kädentaidot -messuille Tampereella 13.–15.11.2020.
  • Kilpailutöitä ei palauteta, vaan ne luovutetaan hyväntekeväisyyteen.

Palkinnot

  • Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerta, 138 euroa
  • Lahjakortti Taito Pirkanmaa Oy:n lankoihin, 100 euroa
  • Kaksi kappaletta 3 pv rannekelippuja Suomen Kädentaidot -messuille, 46  euroa
  • Kaksi kappaletta 3 pv rannekelippuja Suomen Kädentaidot -messuille, 46   euroa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suunnittele ja toteuta heijastava tuote – voit voittaa Kotiliesi Käsityö -lehden vuosikerran ja muita upeita palkintoja 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X