Voita Sima-kirja!

Lähetä vappuaiheinen kuva tai muisto ja voita Sima-kirja!

Lähetä meille vappuaiheinen kuva tai muisto 29.5. mennessä ja voit voittaa Seija Irmeli Kulmalan Sima – juhlajuomaa luonnon antimista (Karisto 2018) -kirjan.

Vappu on monen mielestä vuoden paras juhla, johon liittyy hauskoja ja liikuttaviakin muistoja. Lähetä vappuun liittyvä kuva tai kerro paras vappumuistosi nyt meille! Voit lähettää kuvan ja/tai muiston jutun lopussa olevalla lomakkeella.

Voit lähettää kuvan tarinan kera tai kirjoittaa pelkän muiston. Julkaisemme kuvista ja muistoista kootun jutun Kotiliesi.fi:ssä.

Arvomme kaikkien kuvansa tai muistonsa lähettäneiden kesken kaksi Seija Irmeli Kulmalan Sima – juhlajuomaa luonnon antimista (Karisto 2018) -kirjaa. Kirja esittelee reseptit herkullisiin juomiin, joissa hyödynnetään luonnon antimia. Kirja tarjoaa myös ideoita siman käyttöön jälkiruoissa sekä ohjeita erilaisten siirappien tekoon.

Yhden palkinnon arvo on noin 22 euroa.

Lähetä vappuaiheinen kuva ja muisto alla olevalla lomakkeella 29.5.2018 mennessä.

Täältä löydät kilpailun voittajat

 

Avainsanat

Keskustelu

Vappuisessa arvonnassa oli hiukan ihmeellinen vastauslomake. Oli osoite ja lähiosoite erikseen. Sitten kysyttiin maata, eivätkä ne maat olleet aakkosjärjestyksessä. Lopulta löysin vaihtoehdon ”Suomi” vääristä aakkosista. Mieluiten kirjoittaisin maan nimen itse, jottei sitä tarvitsisi hakea kissojen ja koirien kanssa.
Nimim. ”Vanuatu”

Kommentoi juttua: Lähetä vappuaiheinen kuva tai muisto ja voita Sima-kirja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X