Kilpailut Tilaajille

Osallistu arvontaan, niin voit voittaa ihanat Vaahtokarkki-sukat!

Oletko Kotilieden tilaaja? Kuulut samalla uuteen Kotiliesi Klubiin ja voit osallistua hauskojen polvisukkien arvontaan.

Ehditkö jo tutustua Design-villasukat-teemasisältöön? Kokosimme inspiraation lähteeksi huippusuunnittelijoiden 15 villasukkaohjetta. Arvomme Kotiliesi Klubin ja tilaajiemme kunniaksi yhden neulotun sukkaparin, tällä kertaa Anna-Karoliina Tetrin suunnittelemat pirtsakat Vaahtokarkki-sukat.

Vastaa viimeistään tiistaina 14. helmikuuta, niin olet mukana arvonnassa ja voit voittaa ihanan lämpimät sukat itsellesi. Osallistumisoikeus on vain Kotiliesi-lehden tai Kotiliesi Digin tilaajilla eli Kotiliesi Klubin jäsenillä. Kirjaudu sivustolle tilaajana tai jos et ole aiemmin kirjautunut, niin luo ensin Otavamedia-tili. Pääset sitten täyttämään yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Osallistu arvontaan, niin voit voittaa ihanat Vaahtokarkki-sukat!

Lukija384888

Neulontamokat-juttu oli hauska ja toi mieleen omakohtaisia kokemuksia ja sai pitkat naurut!

Lukija384888

Ammattisiivooja Tiian antamat vinkit otan varmasti kayttoon.

Lukija994019

Jälleen Kotiliedessä oli mielenkiintoisia juttuja.

Riitta

En oikein hallitse näitä osallistumisia kilpailuihin, aina vain lisäjuttuja eikä löydy sitä osallistumislaatikkoa, enkä aina tiedä oonko kirjautuneena

Lukija

Klikkaa tuon 3 allekkain olevan viivan vasemmalla puolella olevaa kuvaketta niin näet oletko kirjautunut sisään vai etkö ole.

Lukija785706

Sukkajuttu

Kyllä on vaikeaa tilaajan osallistua sukka-arvontaan. Miksi teette näin vaikeaksi, jos ette halua että osallistutaan, niin jättäkää nämä väliin.

Jos todella haluatte osallistujia, niin vaatikaa lähinnä tilaustunnus – luulisi sen riittävän muutaman sukan arpomiseen.

Lähinnä metsästätte uusia tilaajia, sanokaa se suoraan ja unohtakaa nykyiset.

Lukija578610

On vaikea osallistua kilpailuihin, miksi niin monimutkainen juttu, en tiedä sainko vieläkään osallistumistani menemään!!??

Aila

Minustakin oli hankalaa osallistua arvontaan. Lieneköhän onnistunut? Terveisin pitkäaikainen kestotilaaja

Lukija820600

Enpä olemme huonompiin kotisivuihin törmännyt lehtimaailmassa mitä Otavamedialla on. Oletpa tekemässä mitä tahansa niin kaikki mitä etsit on vaikeasti löydettävissä monen mutkan takaa.
Yksinkertaisista asioista on tehty erittäin vaikeaselkoisia ja huonosti toimivia.

Uura Kotilieden toimituksesta

Hei!
Kiitos paljon kommenteista ja palautteista!
Villasukka-arvonnat on tarkoitettu Kotilieden tilaajille, ja siksi kisaan pääsee osallistumaan, kun on kirjautunut sivuillemme.
Kilpailun vastaukset ovat tulleet perille. Pahoittelemme kovasti sitä, että kiitos osallistumisestasi -teksti lukee kävijöille kovin pienellä. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.