Åke juhli uutta vuotta kaveriporukalla

Hyvää uutta vuotta! Oliko teillä mukava aattoilta? Mulla oli ainakin huippukivaa. Me juhlittiin vuodenvaihdetta samalla porukalla kuin viimeksikin eli kolmen ihmisen ja kahdeksan koiran voimin.

Tässä on koko meidän jengi! Vasemmalta Joku, Roima, Rimma, Puuma, Ylva ja Kentsu sekä edessä Isla ja minä.

Mutta oli meidän uudenvuodenjuhlinnassa jotain uutta edelliskertaan verrattuna, nimittäin nämä:

Belgialaista ”olutta” koirille.

Viimeksi mä olin vielä ihan pentu, joten en oissut varmaan saanutkaan maistaa olutta. Mutta nyt mä oon aikuinen, joten olikin jo aika kokeilla kavereiden kanssa, miltä se koirien olut maistuu.

Tässä mä koitan haistella miltä pullojen sisältö haisee.

Joulupukkikin tietää, että musta on tullut aikuinen, sillä mä sain noi kaljat joululahjaksi. Ajattelin, että niitä olisi kiva maistella uutenavuotena, kun vietin sitä mun parhaan kaverin, Roiman kanssa. Paikalla oli myös Roiman äiti ja mummi, mutta ne on onneksi tosi rentoja tyyppejä. Eivät yhtään puuttuneet meidän maisteluun, päinvastoin, Roiman äiti ihan tarjoskin meille kaljaa.

Puuma kysyi halutaanko me lisää kaljaa.

Tässä me ollaan Roiman kanssa valmiina maistamaan ekaa kertaa olutta.

Tarjoilu pelasi.

Oli muuten hyvää!

Mun ihminen käski muistuttaa, että tämä oli tosiaan koirien ”olutta”. Eli siinä ei tietenkään ole alkoholia, vaan se on tehty nimenomaan koirille. Vaikka se näyttikin ihan oluelta, niin se sisälsi liha- ja kanalientä, ja siksi se oli todella herkullista. Jokainen meistä halusi ottaa ryypyn – tai no jos totta puhutaan, niin noi neljä pulloa ei olis riittänyt tälle porukalle, jos oltais saatu juoda sitä niin paljon kun haluttiin. Ihmiset vähän rajoittivat meidän maistelua.

Joku oli oluesta niin innoissaan, että sen silmät suorastaan laajenivat.

Mä tarkistin että pullot olivat varmasti tyhjiä.

Mutta ei se meidän uudenvuoden juhliminen ollut pelkkää herkuttelua, sillä me myös jumpattiin. Jos ootte seuranneet mua Facebookissa, olette ehkä huomanneet, että oon vähän ihastunut Roiman siskoon, Islaan. Arvatkaa mitä, me juhlittiin uutta vuotta just nimenomaan Islan luona. Niinpä mä kysyin siltä, voitaisko me vähän jumpata yhdessä, ja se suostui.

Tässä me ollaan Islan kanssa jumppaamassa.

Meillä on lähes samanlaiset korvat tässä kuvassa, joten sovitaan kyllä mun mielestä hyvin yhteen.

Jos vuodenvaihde oli jo näin huippukiva, niin mitäköhän kaikkea kivaa ja jännää uusi vuosi tuo tullessaan. Sitä mä jäänkin nyt odottamaan. Heippa ens kertaan!

t. Åke

Kommentit

Kommentoi juttua: Åke juhli uutta vuotta kaveriporukalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X