Åkella kevättä rinnassa

Kevät – mikä ihana tekosyy, vaikka rakastua. Mulle tais käydä niin. Yhdet meidän tyttökaverit kävivät meillä kylässä, ja mikäläinen oli mennyttä miestä Ruuti-salukin edessä.

Tämä blondi oli kyllä mun makuun.

Mä olin jo viime kesänä in laaav, kun näin Ruutin. Eikä ne tunteet olleet näköjään yhtään hälvenneet. Mulle tuli ihan hiki, kun koitin vakuutella Ruutille, että me oltais perfekt mäts.

Kyllä mä näkisin meidät hyvänä parina.

Ruutikin kyllä selvästi tykkäs musta, mutta se esitti vaikeasti tavoiteltavaa. Vähän jäi siis vielä epäselväksi tää meidän suhteen tila, mutta yritetään, yritetään…

Kyllä muuten naisten liehittely ottaa voimille. Mä olin ihan loppu, kun Ruuti ja Ketku lähti kotiin.

Käperryin sohvalle nukkumaan, kun Ruuti lähti kotiin. Koitin oikein työntää pääni sohvatyynyjen alle.

Olin eilenkin illalla tosi väsynyt, kun pääsin kotiin. Tällä kertaa ei tytöt vieneet mun voimia, vaan edustushommat. Eilen oli nimittäin Koiranpäivä, ja me oltiin Ylvan kanssa Helsingin keskustassa Koiranpäivän tapahtumassa esiintymässä.

Me mentiin sinne metrolla. Vietiin eka Kepa-setä mummin ja mofan luo ja jätettiin autokin sinne. Kepa on jo tehnyt edustushommansa elämässään, joten se vapautettiin tästä tehtävästä. Se pääsi kerjäämään herkkuja ja rapsutuksia mofalta – ja se mitä oon sitä touhua aiemmin sivusta katsellut, niin niitä se taatusti saikin.

Tässä me ollaan Ylvan kanssa metroasemalla. Oikeasti jo kotimatkalla. Sen tietää siitä, kun mulla on jo takki päällä. Lähdin nimittäin reissuun nakuna. 🙂

Narinkkatorilla olikin sitten hulina päällä. Siellä oli muitakin koiria paikalla. Näin jopa mua pienempiä, mikä on mun mielestä aina jotenkin tosi hauskaa, koska yleensä mä olen porukan pienin.

Tässä mä oon viettämässä Koiranpäivää Narinkkatorilla, ja mun takana on se esiintymispaikka.

Meillä kävi kuulemma aika hyvä tuuri säiden suhteen. Ihminen oli aiemmin katsonut, että oli luvattu +3 ja vesisadetta. Nyt ei satanut ja oli vähän lämpimämpi. Mutta kun oon tällainen nakuversio, niin kyllä mulla jossain vaiheessa tuli kylmä. Mut on luotu liikkumaan, eikä tollainen hengailu stadissa pidä mua lämpimänä, vaikka stadin kundeja oonkin syntyjäni. Onneksi mulle oli otettu takki mukaan.

Täytyy kuitenkin myöntää, että se koleus vei pikkasen fiilistä, mutta hoidin kuitenkin sen homman, mitä olin mennyt sinne tekemään. Oltiin siis Ylvan kanssa esiintymässä näytöksessä, jossa oli jotain arkitottelevaisuusjuttuja. Mun mielestä yksi kivoimmista jutuista siellä oli taukomatto, koska kyllähän maton päälle on kiva mennä makoilemaan, kun on kylmä maa.

Tässä me ollaan Ylvan kanssa näytöksen jälkeen.

Välillä piti vähän hullutella.

Meidän näytöksen jälkeen me lähdettiin kotia päin. Hypättiin taas metroon ja käytiin hakemassa Kepa-setä. Mekin pummattiin Ylvan kanssa muutama herkku mofalta, ennen kun lähdettiin kotiin. Kepa oli ensin jäämässä sinne. Kuvitteli tulleensa täysihoitoon pidemmäksikin aikaa. Meidän piti ihan sanoa sille, että kyllä sillekin on paikka varattu autosta. Se taitaa tykätä tosta omasta ajastaan, mikä sillä on mummilassa.

Täytyy sanoa, että kyllä taas uni maistui, kun pääsin kotisohvalle. En oikein tiedä mistä näin enemmän unta – meidän kaupunkireissusta vai Ruutista. Mutta makoisat oli unet!

t. Åke

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Åkella kevättä rinnassa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X