Kääpiösnautseri Vickan täytti vuoden ja juhlii nyt äitienpäivää

Vickan on nyt yksi vuotias

Täytin vuoden 26.4.2017,  ja pian minua juhlittiin serpentiinillä sekä hassuilla valkoisilla hatuilla. No, meidän prinsessojen juhlissa on aina paljon persoonallisia päähineitä, joten en tietenkään kommentoinut mitään Emännöitsijän ja Isännöitsijän tyylistä.

Emännöitsijä sanoi, että minun muutettuani heille hän on nauranut paljon entistä enemmän. Olen kuulemma niin kuplivaa seuraa.

Vickan etsii nyt prinssiä

Olen tullut muutenkin täysi-ikäiseksi, sillä kymmenkuukautisena prinssit alkoivat kiinnostaa minua ja juoksin yhtenään ulkona. Sydän pamppailen nuuhkailin kulmakunnan dogfacebookia, jos vaikka Hän olisi ollut siellä.

Emännöitsijä toimi kuitenkin esiliinanani niin aktiivisesti, että en voinut laittaa mitään viestiä Sydämeni valitulle. Ensi kerralla tiedän jo, miten toimia.

Vatsatauti pois äitienpäiväksi

Äitienpäivänä pääsen mökille, jos vatsatautini hellittää. Joko punkkilääke oli minulle epäsopiva tai sitten olen epähuomiossa mutustellut siilinjätöksiä tai muuta sellaista, joka saa kauhunväreitä Emännöitsijän olemukseen.

Olin oikein eläinsairaalassa, mutta ei siellä mitään komeita tohtoreita ollut. Naiset minua nesteyttivät ja hoivasivat.

Sivusilmällä kyllä katselin erästä vaikuttavaa kultaistanoutajaa ja söpöä valkoista länsiylämaanterrieriä. Yksi pieni yorkshirenterrieri-raukka oli katkaissut häntänsä leikin tiimellyksessä ja vinkui tuskissaan.

Yhtä mustaa kattia oli toinen raapaissut silmään. Mutta sellaistahan kissoilta voi juuri odottaa. Missä käytöstavat, kysyn vain.

Kevättä rintaan ja pöpöt pois vatsasta!

T. kääpiösnautseriprinsessa Vickan, 6,1 kiloa

Kommentit

Kommentoi juttua: Kääpiösnautseri Vickan täytti vuoden ja juhlii nyt äitienpäivää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X