Koirakoplan Hulda kummityttönsä häissä

koirakopla, kotiliesi, kummityttö, häät, Hulda, Sini

Olin kummityttöni häissä syyskuussa Kaustisella. Oli meinaan vaan sellainen spektaakkeli, että oksat pois! Sini ja Janne esittivät 10 vuotisen yhteisen historiansa teatterina häävieraille. Kutsussakin oli jo: Unohda kaikki mitä olet koskaan kuullut häistä. Käsikirjoitus, ohjaus ja musiikki oli Jannen, paria biisiä lukuunottamatta. Oikeasti Sini on mamman kummityttö, mutta mikä on mamman, on myös mun.

 

koirakopla, kotiliesi, kummityttö, häät, Hulda, Sini

Mmmmmmm, mitä herkkuja! Suurin osa oli tietty kummityttöni, Sinin, itse valmistamia. Vieläkin vesi herahtaa kielelle, kun muistelen sienipiiraita ja taatelikakkua. Iloisia häävieraita kierteli ruokapöydän ympärillä, hyvä etten jäänyt jalkoihin. Namsk, vesimelonia!

 

koirakopla, kotiliesi, kummityttö, häät, Hulda, Sini

Kyllä tuli ihan tippa silmään, kun Sini ja Janne lupautuivat toisilleen. Sulhanen oli kuin metsäkauris, melkein olisi tehnyt mieli lähteä jahtaamaan häntä. Sini oli ihana prinsessa ja lauloi ihan uskomattoman hyvin. Pientä lisäjännitystä häihin toi sulhasen unohdus, sormus oli jäänyt pukuhuoneeseen. Janne yritti näyttää nimetöntään ja osoitteli sitä toisella kädellään. Onneksi joku hoksasi mistä oli kyse ja sormus pian kiikutettiin lavalle. Pappi ei huomannut mitään.

 

koirakopla, kotiliesi, kummityttö, häät, Hulda, Sini

Ohi on! Nyt helpottaa jo Siniä ja Jannea. Vihdoinkin vieraat pääsivät onnittelemaan paitsi avioitumisesta myös upeasta teatteriesityksestä. Sinillä oli ihanat Minna Parikan kengät.

Pus ja muisk kaikille häävieraille ja varsinkin Sinille ja Jannelle! <3

Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Häät on kyllä ihan parasta mun mielestä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Koirakoplan Hulda kummityttönsä häissä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X