Koirakoplan Hulda: Maailman trendikkäin poikaystävä

koirakopla, kotiliesi, Hulda, Kuutti

Mulla on maailman trendikkäin poikaystävä!

No nyt mulla pyöris sukat jaloissa, jos sukkia käyttäisin! Kuutti on kyllä maailman trendikkäin poikakaveri! Kultu lähetti mulle taas kirjeen! Se on päässyt mukaan Pokémon GO –peliin! Mä oon nyt aivan sekaisin tästä jutusta. Oon ihan lovena taas! Joku saattais kysyä, entäs ne puudelit. – Mitkä puudelit?, mä vain vastaisin. – Olutta ja menyttä, niin kuin mamman joku tuttu aina niin vitsikkäästi tilasi ravintolassa. (Se oli kova juomaan olutta ja tuskin söi koskaan.)

Mutta itse asiaan palatakseni, kyllä Kuutin kirje sai mun sydämen sykkimään hieman nopeammin kuin yleensä. Äsken yritin jopa livistää pihalta juoksemalla, kun mulla on nyt se juoksuaikakin. Mamman ketale huomasi ja jouduin palaamaan kotiin. Mikä vääryys ja kohtuuttomuus!

Mutta Kuutti, jos menet etsimään Pokémoneja kaapiltasi, saatatkin löytää sieltä minut! Tulen juosten, kunhan mamman silmä välttää. Mä voisin olla sun oma Pikachu!

Sinun Huldiesi

 

koirakopla, kotiliesi, hulda, kuutti

Täsä mä ny ole vähä niinku trendin aallonharjal. (Kuva Helena Mikkola)

Morjenttes Huldie!

Huutelee sun Kuuttipuutti-kuldie. Iha vaan aattelin sulle kertoilla, et olen päässy mukkaa toho nii kovin tredikkääsee Pokémon Go -peliin. Oon niinku ytimesä, ajan hermol. Tai niinku se mun sähkökaappi, jonka varmaan muistat – niin se o mukaan tosa pelis. Se o semmone PokéStop-jutska, jost saa poké-palloi ja munii yms. Ton mun Personal Assistentin toinenkin maalattu kaappi, sellane mansikka-aiheinen, joka seki sijaitsee täsä meitin mäykkylukaalin kulmill, on mukan pelis. Se on sellanen Poké-sali. Vähäks siistii!

koirakopla, kotiliesi, hulda, kuutti

Täsä mää ole pelissä mukan. (Kuva Helena Mikkola)

Mää ole ihan kiarroksil koko jutust – mää haluaisitte mennä pisin ja poikin ton PAn kans ja keräil pokemonei. Kaks mää ole jo napannut (tai siis PA hoitelee tollaset käytännön jutskat, mut mä niinko johdan meitin etsintäpartiota). Vähäks siistii! Toi PA on sellane vähän hittaamman olone ja pyylevämpi täti-immeinen niin ei olla viäl ko käppäilty tääl meijä huudeil. Ehkä huamen sit lissää. Vähäks siistii! Eiks ooki päheen käheet tuntee tällänne virtuaalijulkkis, lisätyn todellisuuden mäykkykingi?

Rakkaudella – Kuutti
Huldien oma Poké-poika, mäykkymaailman nörttipörtti.

 

Ou jee, sanon minä! Sydämeni sykkii niin nopeasti kuin voi!

Terkkuja kaikille Pokémon-pelaajille, menkää Turkuun! Niin minäkin menen, kunhan pääsen.

Pus ja muisk kaikille ihanille!

Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Trendikkäät poikaystävät on kyllä ihan parasta mitä tiedän.

Kommentit (2)

Ihana stoori ? Kuutti kirjoittaa niin turkulaist että.

Kiitos! Kuutti on niin taitava! <3 Ilmankos se pääsi siihen peliinkin! 😀

Kommentoi juttua: Koirakoplan Hulda: Maailman trendikkäin poikaystävä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X