Koirakoplan Hulda: Minulle on posti@, osa 2

Mäyräkoira Hulda, koirakopla, kotiliesi

Mä oon niin otettu, kun saan tosi paljon postia! Kiitos kaikki rakkaat fanit! Pus ja muisk!

Ou jee, sain kirjeen Ricolta, joka kertoi asuvansa parin konnan kanssa. Aluksi säikähdin, että millaisten konnien kanssa Rico on joutunut punkkaamaan! Onneksi siellä on myös Kaapo-koira, Peetu-kissa, pari kyyhkyä ja marsua. Ai niin ja tietty palvelijat! Oikeastaan aikamoinen eläintarha, varmaan kivaa. Haluisin mennä joskus sinne käymään. Pitääköhän ostaa sisäänpääsylippu?

 

Rico, Hönö, Koirakopla, Kotiliesi, Hulda

Tosi lämpimänä päivänä me päästään ulkoiluttamaan nuita mein konnia. Täs on Hönö, ja sil on aina nälkä. (Kuva Miia Koivisto)

Hei Hulda,
Mää ole Rico, oon koht 7 kk, punalaikullinen pitkäkarvainen mäyräkoira. Muutin Turkuun reilu seitsenviikkoisena Noormarkusta. Mä ainoastaan tiesin, että joudun asumaan isojen konnien kanssa. Mua vähän pelotti ja jännitti etukäteen, kun tiesinhän mä sentään Turun linnan ja Kakolan. Kaikenlaisia konnia siellä on ollut kautta aikojen. Mutta että oikein joutuu ite asumaan niitten kanssa, huh huh…

koirakopla, kotiliesi, Hulda, Rico, Hönö, Leonoora

Meil on kaks kilpistä, Hönö ja Leonoora. (Kuva Miia Koivisto)

Konnat vähän ensin hirvitti, ku ne oli paljon suurempia ku pieni mies. Vähän mun piti murista ja haukkua niille, mut kuiteski oli pakko päästä moikkaamaan niitä päivittäin.
Hönö on jo yli 30 vuotta vanha ja Leonoora on 11 vuotta. Hönöstä ois pitäny tulla yhtä iso ku Korkeasaaren jättiserkusta, mut sil on ollu vähä huono alku elämäl, joten on jääny pienemmäks. Leonoora kasvaa viä hiuka. Isoja kyl ovat, ainaski imurin kokosii. Painoo niil on 9,3 kg (H) ja 4,2 kg (L). Meil on lisäks pari kyyhkyy, kissa ja kuikuttavat marsut.

koirakopla, kotiliesi, Rico, Kaapo, Hulda

Mun paras kaveri, Kaapo. (Kuva Miia Koivisto)

Kaikeksi onneksi oli myös Kaapo, josta tykkäsin heti. Ulkona jos pelotti ni velupojan lähellä oli ja on turvallista. Kaapo oli reilu neljä kuukautta aikasemmin joutunu luopumaa kaveristaan, mutta ku mä tulin se sai ruokahalun takas ja piristy muutenkin. Tänä päivänä ollaan toisiamme kunnioittava, erottamaton kaksikko. Kaapo on 3,5 vuotias amerikancockeri.

Mein kissa Peetul kesti muutaman päivän ennen ku tykästy muhun. Taisi todeta, ett ku mä ole niin pieni ni enhän mä voi olla vaarallinen. Hyviä kavereita ollaan ja me kolmistaan keksitään palvelijoiden aktivoimiseksi kaikkii kivoi jekkuja.

Niin pal kauhiast terkkui täält Turust!
Rico

 

Oih, eiks ookin ihania? Kyllä mun on pakko päästä tonne käymään ja moikkaamaan! En malta odottaa kutsua.

Pus ja muisk kaikille kirjeenkirjoittajille!
Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Kirjeet on kyllä ihan parasta mun mielestä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Koirakoplan Hulda: Minulle on posti@, osa 2

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X