Koirakoplan Hulda pohtii: Ei haukku haavaa tee, vai tekeekö?

Hulda_koirakopla_kotiliesi

Hulda on murheen murtamana. Kuka lohduttaisi Huldaa?

Minua haukuttiin netissä!

Mulla on ollut aika kiirettä viime aikoina. En ole ehtinyt edes saada uusia kirjeitä Kuutilta Turusta. Sen viime viestin jälkeen en ole kuullut siitä mitään ja periaatteessa mä en poikien perään ulvo. Mutta oli se kyllä aika vetävä karju. Huokaus! (Vähän voin huokailla kuitenkin.) Huoks!

Mutta viime viikolla minut vasta olisikin voinut tönäistä kumoon höyhenellä. Arvatkaa mitä järkyttävää tapahtui? Jouduin nettihaukkumisen kohteeksi. Joku Kuutin mikä lie narttu-puudeli-hyvän-päivän-tuttu lähetti parjaavia viestejä minusta Kuutin PA:lle eli Persoonakohtaiselle Assistentille. Olen pöyristynyt moisesta käytöksestä. Haukkui minua muun muassa persjalkaiseksi tyrkyksi ja luntuksi.

Hulda_koirakopla_kotiliesi

Minä olen The Huldie, Kuutin oma Kuldie. Ja mamman ja papan oma Pikkuparishilton.

Anteeksi vain, mutta minä olen neiti Pitkäsääri enkä mikään tyrkky, enkä varsinkaan lunttu. Minulla on harvinaisen pitkät sääret ollakseni mäyräkoira. Olen The Huldie, Kuutin oma Kuldie. Sitä paitsi tarkemmin katsottuna myös Kuutin jalat ovat melko samaa luokkaa kuin minulla. Tuplahuokaus! Mitkä jäntevät ja lihaksikkaat koipeliinit ne onkaan!

Vanhassa vara parempi

Mutta onneksi on vanha, viisas Topie, joka löytää aina lohduttavat sanat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Topie niin viisaasti vastaa kaikkien ongelmiin. On kuin Leelian lepotuoliin kirjoittaisi, kyllä Topie tietää. Johtuu varmaan siitä, että se on uutisankkurina MP-uutisissa. Kai te tiedätte Facebookissa  Mäyräkoirapalstan uutiset? Topie on mäyräkoirien Matti Rönkä. Sellainen charmantti, vanhempi herrasmies.

Koirakopla_kotiliesi_Hulda_Topie

Hyvää iltaa Mäyräkoirapalstan uutisista! Kamala kynsienleikkuupelko vaivaa liian monia mäyräkoiria. Seuraavassa uutispläjäyksessä kerron vinkit miten siitä selviää. Pysy kanavalla. Kuva: Emmi Maukkonen

Mitenköhän sen dieetti on sujunut? Siis Topien, ei Matti Röngän. On vaikeaa laihduttaa, kun on toimittajan istuva työ, vaikka uutisten perässä joutuu juoksemaan. Ja juttukeikoilla varmaan tarjotaan kaikkea hyvää. Topie voisi tulla meillekin juttukeikalle, varmaan meillä juttua piisaisi vaikka kynsien leikkaamisesta. Voisin kahvit täräyttää ja tarjota vaikka raparperipiirakkaa jäätelön kanssa. Kevytversiota tietenkin. Löysin muuten ihanan raparperipiirakan ohjeen. Oon jo kolme kertaa tehnyt sitä, ja mamma on vienyt sitä töihinkin.

Kertoisin Topielle, että mun kynnet leikattiin nukutuksessa! Onneksi eläinlääkäri oli kyllä hereillä! Mamma antoi eläinlääkärin leikata ne samalla kun sitä inhottavaa punkkia irrotettiin mun silmästä. (Kerroin siitä ekassa blogissani.) Topien oikea nimi on muuten Topi, mutta se kutsuu itseään Topieksi, koska mä oon Huldie. <3

Pus ja muisk kaikille, sille puudelillekin!
Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Mamma ja pappa on kyllä ihan parasta mitä tiedän. Ja Topie. Ja vähän Kuuttikin.

Kommentit

Kommentoi juttua: Koirakoplan Hulda pohtii: Ei haukku haavaa tee, vai tekeekö?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X