Huldalla on nyt joulustressi. Osallistu Kamu-koirashampoon arvontaan!

Kotiliesi, koirakopla, Hulda

Olen aika vetävän näköinen omastakin mielestä. Vai mitä sanot, Ookke? Olen valmiina joulua varten!

Siis ou mai gaad! Mamma on ihan sekaisin joulusta. Joka toinen sana on joulu ja joka toinen sana tilanteesta riippuen on ruoka, siivous, lahjat, vieraat, siivous, lahjat, vieraat, ruoka… Ketä kiinnostaa siivous? Ei mua ainakaan! Ruoka kyllä ja lahjat!

Mä oon kaikessa rauhassa yrittänyt laskeutua joulun viettoon ja kaunistautua joulupukkia ja Ookkea varten. Ihan eka mä kylvetytin itseni mamman ammamissa, mutta en voi sitä kyllä suositella. Ei ollut mammalla ihan homma hanskassa. Ei siellä mitään ihanaa kylpyä ollut, suihkuun mä jouduin.

kotiliesi, koirakopla, Hulda

Jouduin odottamaan vuoroani. Mulle tuli vähän viileä olo ja päätin, etten ikinä enää tule mamman ammamiin. Ei kelpaa meikäläiselle tämän tasoinen kylpylä.

kotiliesi, koirakopla, Hulda

Mähän olen kuin uitettu koira! Avaa ovi ja vähän äkkiä sittenkin! Tahdon saunaan!

Ja saunaan pääsin sen jälkeen, onneksi edes sinne.

Mutta shampoo oli ihanaa. Mun turkki kiiltää niin kauniisti, että mamma yölläkin sitä ihailee lukulampun valossa. Kerran se jopa otti yöllä valokuvan siitä, kun mun turkki näytti niin kauniilta. Mä sain itse valita millä shampoolla pestään: kiiltävä, raikas, hajusteeton tai hoiva. Tietty mä valitsin kiillon.

kotiliesi, koirakopla, Hulda

Turkin harjaaminen ei ole ihan mielihommiani, mutta yllättäen tämän pesun jälkeen se sujui kuin tanssi. Ei takun takkua!

Mä käyn vähän väliä itseäni peilailemassa, onneksi meillä on pari lattiaan asti ulottuvaa peiliä ja ikkunastakin heijastuu aika vetävän näköisen pimun kuva. Ja nyt en todellakaan puhu mammasta, vaan itsestäni.

kotiliesi, koirakopla, hulda

Mun profiilikin näyttää aika tyylikkäältä ja turkki kiiltää ihanasti.

No, joka tapauksessa heti kun turkki oli saatu kuntoon, mun tassukarvat trimmattiin jollain hellutin trimmerillä! Mikä lie paholaisen keksintö sekin oli! Ja minä raukka, pieni mäyräkoira, jouduin moiseen kurimukseen. Eikä siinä vielä kaikki! Sen jälkeen mamma leikkasi minulta kynnet. Olen vieläkin aika järkyttynyt.

kotiliesi, koirakopla, Hulda

Voi ei! Kynsisakset ja trimmeri! Äkkiä karkuun!

Se ketku akka ei antanut mun rimpuilun hämätä itseään, vaan se piti mut tiukasti sylissä ja leikkasi kynnet. Mistä helkkarista se senkin tempun oli keksinyt? Se on varmaan taas lukenut jotain koiraopasta. Oon nähnyt sen yöpöydällä Terve koira -nimisen kirjan. Täytyy miettiä uutta strategiaa vastaisuuden varalle. Ja ehkä piilottaa se kirja… Se on oppinut ihan liikaa viime aikoina.

koirakopla, kotiliesi, Hulda

Ookke-beibi! Tää kuva on ihan sua varten!

Mutta toisaalta, näytän nyt aika hyvältä ja sen kunniaksi järjestän shampoo-arvonnan! Osallistu arvontaan ja voit voittaa Luonnollinen Kamun ihanan koirashampoon! Arvon kolme (3) shampoota! Yhden shampoon arvo on 15,90 e. Osallistu heti, mutta viimeistään 27.12. niin ehdit saada shampoon uudeksi vuodeksi.

Sorry. This form is no longer available.

Pus ja muisk, ihanaa joulua kaikille, varsinkin sinulle, beibi!

Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Valmistautuminen juhliin on kyllä ihan parasta mun mielestä.

Kommentit (2)

No mutta kyllä olet kauniin näköinen Hulda ja turkki kiiltää. Mamma laittanut sinutkin joulukuntoon ?
Ookke on myyty mies !

Minunkin mielestä joulu on ihmisen/koiran parasta aikaa!

Pus ja muiskis Hulda ja paljon lahjoja sinulle ja mammalle ?

T. Merja ja Taimi

Kiitos! <3
Toivon teille kaikkea hyvää, rauhaa, turvallisuutta ja rakkautta! Ja paljon lahjoja! Pus ja muisk!
Hulda

Kommentoi juttua: Huldalla on nyt joulustressi. Osallistu Kamu-koirashampoon arvontaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X