Koirakoplan Huldan valinta

 

koirakopla, Hulda, kuutti, kotiliesi

Kävin heti pesemässä turkin, jos Kuutti sattuu tulemaan tänne. Nyt vielä tassukyyri. Hampaat on onneksi valkoiset.

Ou mai gaad, taas se tapahtui! Kuutti lähetti mulle kirjeen ja kaksi kuvaa itsestään! Täytyy kyllä myöntää, että tassut meni aika veteliksi ja ihan selvästi alkoi karvat kihartua! Sydämeni hakkaa niin nopeasti kuin voi. Apua, mitä mä nyt teen, Kuutti tykkää musta sittenkin. Se puudeli oli varmaan vain ihan erehdys ja mikä lie narttu, joka yritti iskeä Kuuttia. Täytyy kyllä toivoa, ettei se ole ollut ennen sileäkarvainen koira… Se on nimittäin aika kiharainen, näin siitä vilaukselta yhden kuvan. Ja jos sillä on kiharat karvat, vaikka pitäisi olla sileät, niin sitten meillä on ongelma. Vain Kuutti saa tytön karvat kihariksi! Turku, we have a problem!
No, joka tapauksessa tässä teillekin luettavaksi Kuutin kirje! Eikö olekin ihana ja rehellinen. Ei mikään Auervaaran kopio.

Kuutin kirje kuvineen

mäyräkoira, koirakopla, kotiliesi

Täs mää sit olisin sul viimose pääl komiana!

”Huldie, kultaseni,
Jos niinku toi uutistenlukija-look tekee suhu Huldie, Kuutin oma Kuldie, vaikutuksen ja saa sun karvat kihariks ja jalat veteliks niin täs mää sit olisin sul viimose pääl komiana! Kai maar sää munst tykkäät viäl?

Mäyräkoira, koirakopla, kotiliesi

Täsä mää olen sellane metsämiesmäykky.

Taik jos suhu tekkee isomma vaikutukse metsämiesmäykky, niin täsä mää olen sellane – justiinsa selättäny pehmolelun…
Sinun oma armaasi, Kuuttie”

Voiko Kuuttiin luottaa?

Mitä mieltä olette, voiko Kuuttiin luottaa? Yrittääkö puudeli vielä tulla väliimme? Löydänkö koskaan sitä oikeaa? Onko Kuutti se oikea? Vai onko Topie se oikea? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin selviää ehkä seuraavassa blogissani.

Pus ja muisk kaikille! Odotan neuvojanne!
Hulda Matilda
pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, vuosimallia 2013

PS. Rakkauskirjeet on kyllä ihan parasta mun mielestä.

Kommentit

Kommentoi juttua: Koirakoplan Huldan valinta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X