Olen Rafi – komea staffi-nuorukainen

Vasta seitsemän kuukauden verran on tullut tätä maailmaa katseltua ja nyt on jo blogikin, jossa jakaa edesottamuksiani! Sallinette minun esittäytyä: olen Ironsky Coolest Storm, kavereiden kesken Rafi.

Staffordshirenbullterrieri Rafi

Komean ulkomuotoni olen perinyt vanhemmiltani Joonakselta ja Nanalta, kiitos kysymästä.

Te ette vielä tunne minua, mutta tutustutte kyllä tässä matkan varrella – ja ihastutte taatusti! Minullahan on jo nyt uskollisia palvelijoita, joiden pääasiallinen tehtävä on rapsutella minua, toimia makuualustana, kuljettaa koirapuistoon ja tietenkin ruokkia. Ja kaikki vain siksi, että olen niin kertakaikkisen charmöösi kaveri.

Ajattelinkin, että voisimme aloittaa tämän tutustumisen sillä, että teen teille pienen listan niistä jutuista, joita pidän (ainakin tällä hetkellä) parhaina asioina kesässä.

Rafin kesän top 3

  1. Paljon painikavereita koirapuistoissa – Tämähän ei paljon selityksiä kaipaa. Kesällä puistoissa on paljon enemmän koiria kuin talvella. Ja minä haluan leikkiä ihan kaikkien kanssa.
  2. Puskissa pyöriminen – Lenkin kuin lenkin kohokohta on, kun pääsen heittäytymään kylki edellä pensaaseen. Se se vasta on elämää!
  3. Jäätelö – olen saanut jo maistaa ja ymmärrän täysin, miksi palvelijat himoitsevat sitä jatkuvasti. Eivät vaan ole vielä oppineet antamaan minulle ihan omaa jätskiä, minkä kostan tuijottamalla syyllistävästi.

Ensi viikolla teille tulee tutuksi bloggaajakamuni Hulda, tervetuloa Koirakoplan matkaan!

P.S. En ole vielä oppinut kirjoittamaan, joten palvelijani kirjoittaa nämä postaukset puolestani.

-Rafin puolesta Palvelija

Kommentit

Kommentoi juttua: Olen Rafi – komea staffi-nuorukainen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X