Pienet äitiyslomalaiset – synnytykset lähestyvät

Synnytykset lähestyvät. Tytöt ottavat rennosti ja tuntuvat nauttivan jokaisesta hetkestä. 🙂 Viime sunnuntaina Eeva ja Liisa suuntasivat jo äitiyslomalle kasvattajansa Virpin luokse Iisalmeen ja me jäimme kotiin odottavissa tunnelmissa. Lue tyttöjen vappuheilasteluista, niin tiedät miten tämä tarina sai alkunsa. 😉

Tottuneet reissaajat

Meidän tytöt rakastavat reissaamista ja ovatkin varsin tottuneita matkustajia molemmat. Joten kun sunnuntaina kaivoin kuljetuskopan varastosta kotimme eteiseen, molemmat tiesivät heti mitä se tarkoittaa. ”Joko mennään? Voitaisko jo mennä?” parveilivat tytöt kopan edustalla malttamattomina koko päivän. Minä nieleskelin kyyneleitäni ja yritin helliä kumpaistakin varastoon mahdollisimman paljon, mutta mimimameilla oli jo selvästi mielessä päällimmäisenä matkaan lähteminen. ”Älä itke äiti, pianhan me taas nähdään!”tuntuivat tytöt sanovan minulle suurilla silmillään ja hellillä suukoillaan. Ja tottahan ne virkkoivat, heinäkuussa matkustamme koko perhe pikkuäitejä ja pesueita ihastelemaan.

Miten voikin kahden niin pienen puuttuminen tuntua niin suurelta? Onneksi Virpi laittaa meille päivittäin tyttöjen kuulumiset ja paljon kuvia sekä ihania videoita. Pitkä matka meni hyvin ja perillä tytöt olivat heti kuin kotonaan, tuttu paikkahan synnyinkoti niille kummallekin on.

chihuahua, äitiysloma, odottajat, synnytykset lähestyvät

Perillä Iisalmessa odotti monta tuttua kaveria. Täällä on hyvä viettää äitiyslomaa tuumivat Eeva ja Liisa sekä kuvassa etualalla oleva Peppi, joka sekin on tullut äitiyslomailemaan.

Irmalle jakamaton huomio

Tyttöjen lähdettyä koti tuntui välittömästi aivan hirmuisen tyhjältä. Onneksi meille jäi kuitenkin vielä Irma tänne seuraksemme. Se saakin nyt kesän ajan meidän täysin jakamattoman huomion osakseen! Eilen juhlimme Irman syntymäpäiviä, aristokraatillemme tuli täyteen kunnioitettavat 12 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi Irma pääsi pienelle reissulle sekin. Vanhempieni siirtolapuutarhamökki Helsingin Kumpulassa on vain kivenheiton päässä meiltä, joten siellä jaksoi Irmakin käydä piipahtamassa. Pieni piipahdus tuttujen ympyröiden ulkopuolella taisi jopa piristää Irmaa!

kumpula, siirtolapuutarha, borzoi, syntymäpäivät

Tervetuloa Kumpulaan! Hienot puitteet hienon daamin syntymäpäivillä. 🙂

”Grillataanko me?” Neljän sekunnin sääntö on pettämätön. Irman kuonon ohi ei mene mikään!

Synnytykset lähestyvät & pentulotto

Ensiviikolla Eeva todennäköisesti jo synnyttää, ehkä Liisakin. Olemme Virpin kanssa arvuutelleet pentujen mahdollista määrää. Ensin arvelin, että Eevalla voisi olla jopa kuusi pentua ja Liisalla ehkä korkeintaan muutama. Mutta Liisa onkin ottanut aika hyvän loppukirin ja Eevan masunkasvu on taas loppua kohden selvästi rauhoittunut, joten veikkauksetkin ovat muuttuneet.

Nämä viimeiset hetket keskitytään ihan vain lepäämiseen. Katso videolta miten pennut jo kovasti möyrivät minimamien masuissa. Onnea matkaan tytöt! Ehkä jo ensiviikolla pääsen kirjoittelemaan pennuntuoksuisia uutisia. 🙂

Kommentit

Kommentoi juttua: Pienet äitiyslomalaiset – synnytykset lähestyvät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X