Rafi toimistokoirana: kyllä staffi aina yhden ihmisen hommat hoitaa

Moro kaverit!

Olin tuossa viime viikolla taas temmeltämässä koirapuistossa ja jossain kohtaa siinä frisbeen perässä juoksemisen ja armottoman nuuskimisen välissä alkoi jalkaa vähän särkeä. Palvelijat olivat tietysti ihan kauhuissaan ja leikit loppuivat ihan kesken.

Nehän tuijottivat minua sitten sen loppuillan ja seuraavan päivänkin kuin lehmä uutta veräjää. Lopullinen tuomio oli, että kyllä eläinlääkäriin on mentävä, kun onnuin niin pahasti. No, nyt on homma hoidossa ja mikä parasta, olen saanut olla palvelijoiden valvonnassa koko ajan.

staffi_rafi_nojatuolissa

Se vähän harmittaa, että en nyt saa hyppiä korkealta alas. Niin ja nyt nöyryytetään silläkin, etten saa itse kiivetä rappusia, vaan minut kannetaan. Vähänkö noloa…

staffi Rafi toimistotuolissa

Onneksi olen sitten päässyt kulkemaan toisen palvelijan mukana sen töissä. Voi että, kun sen työ on tylsää! Siellä se vaan istuu tietokoneella naputtelemassa kaiket päivät. Aina välillä piti hypätä sen paikalle ja ottaa ohjat omiin käsiin.

vasahtanyt_staffi_rafi

Parasta siinä tylsässä paikassa oli kuitenkin se, että siellä oli ihailijoita, jotka olivat aina valmiina rapsuttelemaan. Yritin pari kertaa livahtaa etsimään lisää rapsuttelijoita, mutta himputin palvelija sai narrattua minut takaisin luokseen herneenpaloilla!

staffi_rafi_hyllylla

Toivottavasti nautitte näistä minun komeista toimistokuvistani, joita palvelija otti.

Ottakaahan iisisti, koska minunkin on pakko.

Rafin puolesta, Palvelija

Kommentit

Kommentoi juttua: Rafi toimistokoirana: kyllä staffi aina yhden ihmisen hommat hoitaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X