Tulevan kesän tuplamammat?

Löytyykö meiltä kenties tulevan kesän tuplamammat? Vielä ei voi varmuudella tietää, mutta kovasti niin ainakin toivotaan. Eevalla ja Liisalla oli nimittäin sen verran riehakas vappu heilasteluineen, että näin voi hyvinkin käydä! Vielä joudumme vähän aikaa kuitenkin jännittämään. 😉

Eikö vieläkään?

Liisa pitikin meitä kuin tulisilla hiilillä todella pitkään ja panttasi juoksujaan oikein urakalla. Talvi tuli ja talvi meni. Odotimme juoksuja monta kuukautta alkaviksi ja lopulta tulin siihen tulokseen, että parempi varmaan lakata kokonaan odottamasta ja ilmoittaa Liisa vaikka näyttelyyn. Ja kappas, sehän toimi! Huhtikuussa ne kauan kaivatut juoksut sitten vihdoinkin alkoivat.

chihuahua, borzoi, koirakopla. ihanan erilaiset

Rankkaa tämä odottelu!

Kalenteri käteen

Juoksujen alkaessa ja pentujen ollessa mielessä, kaivetaan kalenteri käteen ja aletaan laskemaan päiviä. Jokainen juoksukierto on kylläkin yksilöllinen ja h-hetken aika voi vaihdella paljonkin, mutta silti monesti otollisin aika on noin pari viikkoa juoksujen huomatun alkamisen jälkeen. Niin laskin päiviä minäkin ja totesin, että pääsemmekin vapuksi heilastelemaan. Mutta eihän kaikki voi mennä näin sujuvasti ja helposti, eihän?

Liisan ollessa Matti Myöhäinen, päätti Eeva vuorostaan olla Aina Aikainen ja kappas, yks kaks meillä olikin kaksi juoksuista tyttöä talossa. Ja tietenkin myös Eevan otolliset päivät osuivat vappuun. Etukäteen tarkkaan valitut sulhaset olivat arvatenkin eripuolilla Suomea ja kasvattaja ulkomailla reissussa. Apua!

chihuahua, lapsi ja koira

Joko mennään? Kaiken kiireen ja sähellyksen keskelläkin löytyy tytöiltä aina aikaa myös yhteisiin leikkeihin.

Vappuheilastelua ja toiveissa tuplamammat

Tuplamammojen toivossa ajeltiin sitten vappuviikolla ristiin rastiin ympäri Suomea toiveikkaina. Apuun riensivät myös omat vanhempani ja erilaisilla kokoonpanoilla ajelimme sitten ympäriinsä ristiin rastiin. Jos pentuja nyt syntyy, niin tiedän ainakin ketkä ovat ansainneet kunnian tulla pentujen kummeiksi! 😀 Vappu oli varmaan vauhdikkain ikinä ja taatusti ainakin ikimuistoisin. Treffit olivat sekä Eevalla että Liisalla oikein onnistuneet.

Eeva vapputreffeillään. Onni ja Eeva löysivät heti yhteisen sävelen ja rakkaus roihusi. 🙂

Ja sitten, aivan yhtä yllättäen kuin juoksut olivat alkaneetkin, yhtä yllättäen ne olivat myös ohi. Tytöt tuumivat, että nyt alkaa nukkuminen ja tuplamasujen kasvattelu. 🙂

Tuplasti toiveikas kesä

Astutuksista on nyt kolmisen viikkoa aikaa. Vielä on mahdotonta sanoa kantoivatko vappuheilastelut hedelmää. Tytöt nukkuvat paljon, mutta niin ne normaalistikin tekevät juoksujen jälkeen. Ruoka maistuu toistaiseksi eikä mitään ihmeempiä merkkejä vielä ole näkynyt. Ehkä molemmilla masut vähän pullottavat, mutta toisaalta – onhan ne syöneetkin hyvin. 😉

Olisipa hauska jo tietää kasvaako Eevan masussa pienen pieniä chihuvauvoja. Eeva itse on ainakin sitä mieltä, että kasvaa. Se nukkuu paljon ja hakeutuu hellittäväksi.

Entäs Liisan masussa sitten? Ehkä sielläkin on alkanut uusi elämä. Jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää!

Viikon pari saa varmasti vielä jännitellä. Olisihan se hauskaa, jos molemmilla olisi tärpännyt. Lasketut ajat osuisivat aivan heinäkuun alkuun. Kunhan ei tulisi aivan tuplasynnytyksiä ja kaikki menisi hyvin. Pidän teidät kuulolla tuplamammojen voinnista! Toivotaan pyöristymistä lähiviikkoina. 😉 Tuplasti ihanaa kesää kaikille!

borzoi, vanha koira, vanhuus, irma, koirakopla

Voi kun Irmakin niin kovasti olisi halunnut omia vauvoja… Yritän vakuutella sille, että se olisi vaan kamalan rankkaa hommaa, nautitaan me sen kanssa huolettomasta ja ihanasta kesästä ja jätetään vauvahommat nuorelle sukupolvelle. 🙂

Kommentit

Kommentoi juttua: Tulevan kesän tuplamammat?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X