Katso kuvia asuntomessuilta

Vaasan asuntomessut ovat auki heinä-elokuussa. Katso upeita kuviaKotilieden messutalosta.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Vaasan Suvilahdessa 11.7.-10.8.2008.

Alue on vehreän luonnon keskellä ja suojaisan merenlahden rannassa. Keskustaan on vain kolmisen  kilometriä. Suvilahti on noin 30 vuotta vanha viihtyisä asuinalue.

Kohteita on noin 130. Määrään mahtuu omakotitaloja, pientaloja ja kerrostaloja. Yleisölle esitellään 47 kohdetta.

Kotilieden messutalo on nelihenkiselle perheelle rakennettu Lapponia Majakka. Talon arkkitehtinä on toiminut Laura Larikka, sen on valmistanut Lapponia House ja sisustuksen on suunnitellut Annica Talus Aveo Oy:stä. Talon sisustuksessa näkyy vahvasti pohjalaisuus – erityisesti tauluissa, pientavaroissa ja kalusteissa, jotka ovat lähes kaikki tehty paikallisin voimin.

Kuvagalleriasta voit katsella kuvia messutalosta. Paljon lisätietoa ja tarkat tuotetiedot löydät Kotilieden numerosta 13/2008.

Avainsanat

Keskustelu

hei, katselin kotiliedestä messutaloa ja huomioni kiinnittyi yläkerran tiloihin,jossa on kolme makuuhuonetta , sauna, perheen oleskelutila ,mutta vain yksi vc? Talo on kuitenkin hulppea jne, mutta kyllä ei mene pitkää aikaa kun alkaa aamulla olla tungosta vessan ovella! Tuli mieleen että tytöille varmasti olisi mieleen ainakin yhteinen oma vc.

Hei, messutalossa Anna-tytön huoneessa on aivan ihana punainen rautasänky. Kuvatekstin mukaan se on hankittu Annon verkkokaupasta. Siis mistä? Kun laitan googleen hauksi Verkkokauppa Anno, se tarjoaa vain erilaisia pelejä.

Onko siitä Stefan Lindforsin suunnittelemasta saunasta missään lisätietoja?
Miksei siitä ole juttua missään lehdissä?

Kommentoi juttua: Katso kuvia asuntomessuilta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X