Koti Tilaajille

Kiinteät kaapit täydentävät sisustusta tai tukkivat tilan – näin vältät ongelmat

Hyvin suunnitellut kiinteät säilytyskalusteet ovat käytännöllisiä ja sulautuvat sisustukseen. Huonosti valitut kiinteät kaapit ovat usein möhkälemäisiä ja tekevät huoneen sisustamisesta vaikeaa.    

Kun säilytystilaa tarvitaan paljon, ratkaisuna ovat usein korkeat kiinteät kaapit, jotka jäävät ovien tai liukuovien taakse. Kiinteitä kaappeja ei ole tarkoitus siirrellä irtokalusteiden tavoin vaan ne muistuttavat pikemminkin keittiökaappeja.

Tavallisesti kiinteitä kaappeja käytetään vaatesäilytykseen makuuhuoneissa ja eteisessä. Niitä voi olla myös kodinhoitotilassa, vaatehuoneissa ja varastoissa.

Standardimittaisena kiinteät kaapit ovat 60 cm syviä, yli 200 cm korkeita ja vähintään 40 cm leveitä. Pienessä makuuhuonetilassa jo yksi kiinteä kaappi on iso yksittäinen elementti, joten ei ole aivan sama, millainen kaappi on. 

Lue myös: Pieni pintaremontti piristää! Tässä kevään trendikkäät maalit, tapetit ja tekstiilit

Vältä ainakin nämä ongelmat kaappien valinnassa:

1. Kaapit ovat vääränkokoisia

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.