Kodinhoito

5 asiaa, jotka voit tehdä samalla kuin käyt suihkussa: pese rintaliivit ja puhdista kaakeleiden saumat

Nämä näppärät niksit säästävät aikaa ja energiaa! Kerro kommenteissa, mitä sinä teet suihkussa.

Multitasking on tunnetusti huono juttu aivoille, mutta toisinaan asioiden hoitaminen päällekkäin ja samanaikaisesti helpottaa elämää. Listasimme viisi asiaa, jotka voi tehdä samalla, kun käy suihkussa.

Lue myös: Selaatko puhelinta vessassa käydessäsi? Voi vahingoittaa aivojasi

Pese rintaliivit, sukkahousut tai uimapuku

Pitäisikö rintaliivit tai sukkahousut saada puhtaaksi, mutta pyykkiä ei riiitä pyykkikoneelliseksi ja vaatteiden hienopesu käsin tympii? Ratkaisu on lähempänä kuin uskotkaan: Pyykättävät vaatteet kannattaa nimittäin ottaa mukaan, kun käy suihkussa ja pestä suihkuttelun lomassa.

Toinen näppärä tapa on napata uimisen jälkeen uimapuku suihkuun pestäväksi. Uimapuku puhdistuu siinä missä sinäkin.

Lue myös: Video: Näin puet sukkahousut oikein – Eivät enää mene rikki!

Puhdista kaakeleiden saumat

Kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa tai kasvokuorinta iholla, aika käy helposti pitkäveteiseksi. Odotteluajan voi kuitenkin käyttää tehokkaasti esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleiden putsaamiseen tai suihkun pesemiseen! Tylsän homman hoitaminen peseytymisen ohessa säästää aikaasi ja energiaasi, kun työhön ei tarvitse ryhtyä toisena ajankohtana.

Lue myös: 5 virhettä, jotka teet suihkussa – ihosi kiittää, kun luovut näistä tavoista

Tarkista sähköpostit tai katso Netflixiä

Luulitko, ettet voi selailla puhelinta suihkussa? Väärin! Sujauta puhelin minirip-pussiin ja voit jatkaa lempisarjasi katsomista tai vaikka sähköpostien lukemista samalla, kun peseydyt.

Maailmalla on myös kehitetty suihkuverho, joka on puhelinaddiktin unelma. Läpinäkyvän verhon kuivalla puolella on taskuja, joihin puhelimen voi laittaa puhelimennäyttö suihkuun päin. Suihkussa olija voi verhon läpi käyttää puhelinta normaaliin tapaan.

mitä voi tehdä suihkussa, nainen suihkussa, puhelin suihkussa

Harjaa hampaat

Mikäli aamu tuntuu kiireiseltä, hammasharjan voi napata mukaan suihkuun. Miltä kuulostaisi hampaiden harjaaminen samalla, kun hierot toisella kädelläsi sampoota hiuksiisi? Kokeile seuraavan kerran, kun minuutit pakenevat ja aika meinaa loppua kesken!

Lue myös: Onko hammasharja pakko vaihtaa kolmen kuukauden välein? Asiantuntija vastaa

Kuuntele uusin jakso suosikkipodcastistasi

Tuntuuko sinusta, ettei sinulla ole koskaan aikaa kuunnella podcasteja tai radiouutisia? Mitä jos napsauttaisit puhelimesta päälle viimeisimmän podcast-jakson tai uusimmat uutiset seuraavan kerran, kun käyt suihkussa?

Kymmenen minuuttia kuluu kuin huomaamatta mielenkiintoisten sisältöjen äärellä.

Lue myös: Kuljetko jo kuulokkeet korvilla? Veera Luoma-aho ja Johanna Laitinen kertovat, miksi podcasteista puhutaan nyt kaikkialla

Mitä sinä teet samalla kun käyt suihkussa? Kerro kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: 5 asiaa, jotka voit tehdä samalla kuin käyt suihkussa: pese rintaliivit ja puhdista kaakeleiden saumat

Eero

Ei edes suihkussa saa pysähtyä ja rentoutua. On suoritettava AINA!

Satunnainen lukija

Suihkussa olo on lähes ainoa hetki olla rauhassa ja ihan itsensä kanssa. Miksi pitäis sielläkin tehdä monta muuta asiaa kuin rauhassa peseytyä.
Nyt meni vähän liiallisuuksiin.

Nipottaja

Harjaiden hampaaminen?

Hitsipilli

Jos jollekulle pitää erikseen vinkata että hampaat voi harjata suihkussa taitaa tyypillä olla isompiakin ongelmia kuin ajankäytön tehostaminen… ei yhtään oikeaa vinkkiä

Pekka

Minä pesen siinä samalla itseni. Johan on jutut…

Johanna

Jos nyt edes suihkuun mentaisiin ilman puhelinta, jooko?!?

Idiotus

Kuinka joku voi olla näin hullu, että suosittelee könnykän vahtaamista ja läräämistä suihkussa ? Hullu multitaskaaja ilmeisesti, joka ei osaa tehdä mitään kunnolla.

Ansku

Tämän artikkelin täytyy olla vitsi? Ainakin kieli poskessa kirjoitettu.

Lisia

Pyrin minimoinaan veden käytön suihkussa – kastelen hiukset ja vartalon, suljen hanan, pesen itseni, suihkutan saippuatpois, suljen hanan, laitan hiuksiin hoitoaineen ja huuhtelen.
En ymmärrä, mitä varten suihkussa pitäisi tehdä muutakuin peseytyä.
Säästäkää vettä – ja ympäristöä samalla!

Yksi asia kerrallaan…

Jos,suihkussa,pitää pestä rintsikat,kaakelien saumat ym. Ainakaan,nämä muut,kun itsensä peseminen,tulee huonosti tehtyä!? Miksi,aina pitää tehdä jotain-tuo on sairasta,ettei sais olla suihkussa ihan rauhassa!! Ja kenen iho,kestää suihkun alla pitkään virumista. Talvi kuivattaa muutenkin ihoa… En ole aikoihin likenut,mitään näin mieletöntä…

Odottavan aika on aina pitkä:)

Ei kai kenenkään pidä tehdä suihkussa yhtään mitään:) Musta tämä oli hauska juttu, olen aina miettinyt mitä voisin tehdä silloin kun hoitoaine vaikuttaa hiusissa esim 5 minuuttia. En käytä silloin tietenkään vettä, mutten vettä valuvana halua lähteä myöskään pois kylppäristä. Silloin vois hyvin harjailla ne kaakelin välit ikäänkuin puhtautta ylläpitäen ja samalla hoitoaine saa vaikuttaa.

Hillevi

Jahöpö höpö kyllä minä menen suihkuun vain itseäni varten

Tehokasta

Lattiakaivon puhdistus ja kylpyhuoneen lattian pesu

Minä pieni Nasu vaan 🙃🤩

Suihku on mun spa- hetki. Nautin. Ensin pesen itseni ja sitten otan kuuman suihkun ja rentoudun. Sitten kuivaan itseni ja laitan deodoranttia. Panen pari pyyhettä sängylle ja heittäydy sängylle selälleen ja annan ihon kuivua perusteellisesti. Siinä on ihanan rentoutunut olo.

Nautiskelija

Nautin itseni pesemisestä, kuorin vartaloa ja kasvoja…. En tosiaankaan tarvitse muuta hommaa lisäksi.

Lillis

Pissaan.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.