Kodinhoito

15 kotityötä, joiden tekeminen on pelkkää nautintoa – äänestä, mikä on sinun suosikkisi

Parhaimmillaan kotityöt ovat mainio tapa purkaa stressiä ja ylimääräistä energiaa. Äänestä jutun lopussa suosikkikotityötäsi.

Moni osaa samalta seisomalta kertoa, mikä kotityö on todellinen inhokki. Mutta miten asian laita on, jos kysytään toisin päin – eli mikä kotityö on se kaikkein mieluisin? Mitä jaksaisi tehdä vaikka loputtomasti?

Esitimme tämän kysymyksen Kotilieden Facebook-seuraajille. Saimme satoja mielipiteitä siitä, mitkä kotityöt kuuluvat suosikkien listalle.

Hieman yllättävää vastauksissa oli se, mainittujen joukossa oli runsaasti töitä, jotka perinteisesti kuuluvat monien inhokkeihin, kuten ikkunoiden pesu tai imurointi. Mutta toisaalta, siinä missä yksi vihaa ikkunoiden kuurausta, toinen voi kokea sen terapeuttisena puuhana. Ja valmiin työn tulos palkitsee!

Lue myös: Siivoojat kertovat, mitkä aineet ovat heidän mielestään yliarvostettuja – erityisesti yksi villitys sai täystuomion: ”Ei voi missään nimessä suositella”

Mikä on mieluisin kotityö?

Kotilieden esiraati poimi yli tuhannen ehdotuksen joukosta 15 kaikkein eniten mainittua kotityötä. Nyt sinun tehtäväsi on äänestää, mikä näistä kotitöistä on sinun suosikkisi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: 15 kotityötä, joiden tekeminen on pelkkää nautintoa – äänestä, mikä on sinun suosikkisi

Kruppukraatari

Silittämisessä on ihanaa puhdas tuoksu ja näkyvä käden jälki. Mutta missä tästä listasta oli mankelimeditaatio? Se on kaikkein parasta!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.